Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahely az munkahely, a tarskereso oldalak meg eroltetettek, akkor hol kene ismerkedni?
Figyelt kérdés
Komolyan, mar nincs otletem. Tarskereso oldalakon ha talalsz is egy normalis embert, akkor vagy nincs kemia, vagy messze lakik, vagy beghostol stb. A munkahelyre meg sokan azt mondjak, hogy az tabu. Akkor mit kene tenni, hol kene uj embereket megismerni? Mindenki elvan a sajat, zart vilagabanjúl. 17. 19:24
11/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért erőlteti ezt itt mindenki. Nem a helyszín a fontos, hanem az, hogy legyen valahol valaki, aki tetszik valamiért. Lehet ő egy takarító, egy tanító, egy piaci eladó, egy bulizó, netes társkereső, buszon utazó, tehát bárki bárhol és nem az ismerkedés helyszíne a fontos, hanem hogy legyen valaki, aki valamiért vonz.
13/13 anonim válasza:
Sehol maximum társkereső rendezvények, kismilliószor elmondtam már. Azok meg nagy lutrik. Én kb. 60x voltam és volt kb. 4 randim, szerinted?
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!