Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a munkahely az munkahely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a munkahely az munkahely, a tarskereso oldalak meg eroltetettek, akkor hol kene ismerkedni?

Figyelt kérdés
Komolyan, mar nincs otletem. Tarskereso oldalakon ha talalsz is egy normalis embert, akkor vagy nincs kemia, vagy messze lakik, vagy beghostol stb. A munkahelyre meg sokan azt mondjak, hogy az tabu. Akkor mit kene tenni, hol kene uj embereket megismerni? Mindenki elvan a sajat, zart vilagaban
júl. 17. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
gyere hétvégén Tankcsapdára meg szombaton Visegrádra, ha csaj nem jön össze attól még berúghatsz
júl. 17. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Koncerteken és strandon is tudsz ismerkedni. Ott látod, hogy ki van egyedül.
júl. 17. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Ittt
júl. 17. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

#2. Nem, mert a koncertekre KONCERTEZNI mennek az emberek, a strandra meg STRANDOLNI!!!

Mindenkivel otthon kell ismerkedni. Mondjuk este. Amikor nincs programja, csak aludna (ami uncsi)....😅

júl. 17. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

A négyesnek igaza van, részben.

Mert mennek ilyen helyekre olyanok is, akik nem szinglik, és eléggé zavaró tud lenni, ha minden tahó folyton leszólít. De azért én régen ismerkedtem fesztiválokon. Ha körülnézel, látod, hogy ki a szingli, mert másképp viselkednek, mint a nem szinglik.

Munkahelyen lehet amúgy, ha nem a közvetlen kollégáddal kezdesz ki, és nem találkoztok annyit, hogy kellemetlen legyen, ha nem jön össze.

Egyébként teljesen változatos helyeken ismerkednek az emberek, van aki boltban, van aki könyvtárban.

Engem uszodában rendszeresen leszólítanak pasik, pedig úszni megyek, és nem ismerkedni, ráadásul nincs is valami bomba alakom. Azért ott volt olyan srác, akivel szívesen leálltam volna, ha nincs párom.

Szóval szerintem úgy nagyjából bárhol lehet ismerkedni, ha ügyes vagy.

júl. 17. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Én igyekszem kimozdulni, de az utóbbi két évben egy lélek se jött oda hozzám. Már bulizni is eljárok (holott utálom, korán fekszek általában aludni, az éjszakázás kinyír), már majdnem mindenhova egyedül megyek, de semmi.

Online meg nem szeretek ismerkedni. Úgyhogy maradok a macskáknál

júl. 17. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Én ezeket a szociális elvárásokat hogy hol kell ismerkedni magasról lefosom. Ott ismerkedek ahol akarok. A csaj, aki nekem kell, az normális, és annak is mindegy, hol találom meg, mert ÉN találom meg, és ÉN szólítom le. Itt közrejátszik, hogy NORMÁLIS a csaj, és ÉN is. Nem egy átlagos picsa, aki kiakad mindenen, hogy hol szólítom le, az olyan nem is kéne.

Szóval amint látod, szerintem így érdemes gondolkodni ezekről, nem akadályokat tenni magad elé, csak mert a csajok 90%-a azt se tudja mit akar és semmi se jó neki, holott a valóságban csak az zavarja, hogy nem a szexi csávók közelítik meg.

BÁRHOL, BÁRMIKOR lehet. Ha zavarja a csajt, akkor az a csaj nem kell, nem jó csaj.

júl. 17. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:

#5 Hát pedig elég bomba lehetsz, szép arccal. Egy ideje minden hétvégén, szombaton és vasárnap is 1,5 órát kinn ülök egy strandon, ami egyben uszoda is. Teljesen egyedül, szemlélődve, mert csak kísérője (fuvarozója) vagyok egy úszásoktatásra járónak. Hozzám sem jön oda senki, de azt látom, hogy más, nálam szebb nőkhöz sem. Eleve kevesen érkeznek egyedül, de akik igen, azok sem nyomulnak (férfiak), illetve nincsenek "zaklatva" (nők).

Májusban egy fesztiválon is ezt figyeltem meg.

Szóval nagyon jó ez a kérdés!

júl. 17. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Társkereső rendezvényeken esetleg keresztény közösségekben.

Amúgy kb lehetetlen. Senki nem akar társat.

júl. 18. 04:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Pont ma megyek strandra, párom délután jön. Nagyon hiányzik hogy valaki leszólítson....
júl. 18. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!