Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A munkahelyemen nagyon szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyemen nagyon szép és jó nőnek számítok, máshol meg úgy érzem észre sem vesznek a férfiak; mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

29/N vagyok.

Idén kezdtem új munkahelyen, ahol szó szerint minden nap kapok valami bókot, férfiaktól-nőktől vegyesen (fiatalabbak és idősebbek is vannak), hogy milyen csinos vagyok, milyen szép vagyok, tuti bárkit megkapok, stb stb. Az egyik női kolléga is mondta, hogy a férfi kollégáknak hogy megakad rajtam a szemük. És mondom, ez mindennapos a munkahelyemen.

Engem ez azért döbbentett le, mert sosem tapasztaltam még ezt. Sőt, 4 éve szingli vagyok, mert egyszerűen nem jön össze, mindig nekem kell a férfiaknál kezdeményeznem. Az utcán kb. sosem néznek rám pasik. Akármikor mentem bulizni, mindig a barátnőimhez mentek oda, és én maradtam legutoljára-már ha egyáltalán hozzám odajöttek. Az is sokszor előfordult, hogy engem lepattintottak, és mentek a barátnőimért.

Tinderen is alig ír rám pasi. Nekem ebből végig az volt kamaszkorom óta, hogy oké, akkor nem vagyok szép.

Ez viszont nekem túl nagy kontraszt. Akárhogy próbálkozom, egyszerűen nem jön össze.

Amúgy amit tudni kell rólam, hogy rengeteg helyre járok el, a közösségi médián és alkalmazásokon nem élek annyit, heti több napot túrázom, széles az érdeklődési köröm, de akármilyen új társaságba is kerülök, egyszerűen én vagyok az, aki mindig egyedül marad. :)

júl. 12. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Küldj egy képet ahol ki van rakva az arcod, abból legalább azt megtudom mondani hogy jó e az alakod. 30F vagyok szólva kortársad nagyjából megtudom ítélni hogy mi a helyzet veled.
júl. 12. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is.. 28F
júl. 12. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez általában olyan melohelyeken van ahol idősek leéltek rondák dolgoznak es nem épp huszonéves bombák.
júl. 12. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Önelfogadás, önismeret és önbizalom egészséges szintre való felhúzása.

No és sokat akarsz adni a külvilág szavára.

S ezek szerint te magad is bedőlsz a "neten könnyebb" ismerkedni... Szólok, hogy egy nagyszerű biznisz áldozata vagy, ami viszont embertelen, de hatásos vevőpszichológián alapul.

Adj énidőt magadnak és gondolkodj.

júl. 12. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
júl. 12. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
A munkahelyeden ennek számítasz igen. Valószínűleg azért mert akik ott vannak veled ugyanannyira vitték az életben mint te. Ne próbáld magad egy titkárnőhöz vagy egy influencerhez hasonlítani ha nem vagy az. Törődj bele hogy ez jutott neked, vagy várd ki amíg egy top férfi kifog téged.
júl. 13. 02:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott lehetseges kiehezett kevesbe jo kinezetu ferfiak, es kevesbe jo kinezetu idos holgyek vannak.
júl. 13. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd, nem szeretnélek megbàntani, illetve nem akarok minősíteni sem senkit!...

Viszont amit te a saját kis mikrokörnyezetedben tapasztalsz, az a valóság. Tehát ha érzed,hova pozicionàlhatod magad,az valószínűleg úgy is van.Bizonyàra àtlag nő vagy,aki csendes megfigyelő legtöbbször,így semmi olyasmi nincs a tarsolyodban,ami figyelemfelkeltő lenne.Nem feltétlenül az attraktív külsőre gondolok, hanem akàr a kivàló humorérzékre,gyors észjàràsra,vagy egy olyan adottságra külsőleg -belsőleg,ami ritka.

Egy multinàl a ràncos bőrű negyvenes nőket is körbeugràljàk,ha ötven kilósak meg màrkàs a ruhàjuk,mert az aggszüzeknek, a boldogtalan csalàdapàknak mi màs jutna?!

Marika néni minden szingli harmincas csajnak ellövi a ,,te vagy itt a legszebb " című poént, ahogy bàrkelyik huszonöt éve hàzas főni is, akinek csak àbràndozàs maradt a súlyok alatt izzadva meg otthon a fóliát kapàlgatva, ahogy a büfés,a postàs,a futàr fiú,az összes munkahelyi haverod is ezzel fog vigasztalni egy darabig.

Mondom,ezt nem sértésnek szànom, egyként az ezerből saját tapasztalatból indulok ki.Mondjuk nekem mindössze annyi a bűnöm, hogy nem vagyok modellalkat arànylag helyes arccal sem , plusz önérzetes,nagyszàjú, kissé hàzsàrtos kis levelibéka vagyok...🤣🐸

júl. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!