Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez tényleg jellemző a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg jellemző a mai nőkre vagy csak a munkahelyemre vannak ilyen nők?

Figyelt kérdés

Ahogy dolgozom ott elég sok nő van közölük 17 olyan nő van aki 40 év alatti. Kettőnek van komoly hosszú párkapcsolata ahol állítólag boldogság is van, a többi kolléganőm kínlódik a társkeresés terén, általában azért mert mindegyik a sportos izmos jópasit akarja és hát ezek a lányok egyáltalán nem olyan jó nők, kategóriájuk felett szeretnének pasit. Megy is a panaszkodás hogy annak férje van a másik ghostingolt a harmadik nárcisztikus idegbeteg

.. nincsen normális pasi, tényleg így kínlódnak a nők a társkeresés terén mert mindenki ugyanazt a jó pasit akarja?

jún. 29. 12:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
# munkahelyemen...
jún. 29. 12:44
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg jellemző. Szextárskeresőn kövér nő írja, hogy izmos pasira vágyik. Hozzáteszi, hogy tudja magáról, hogy molett, de hát akkor is jár neki, mert ki akarja próbálni. :DDD
jún. 29. 12:50
 3/18 A kérdező kommentje:
# Felesége van....
jún. 29. 12:53
 4/18 anonim ***** válasza:
9%
Senki se vágyik izmos pasira. Jóképű Chadet akarnak.
jún. 29. 12:55
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Napi Rinya. Ezek a nők mind neked mondják el, kit keresnek? Inkább csak a te kitalaciod.

Inkább nézd meg a pasikat. Venulo, hajas is csinos 20 evést akar.

jún. 29. 12:56
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
Igen jellemző engem még a ronda nők is lenéznek
jún. 29. 13:02
 7/18 A kérdező kommentje:

Ezek a nők mind neked mondják el, kit keresnek?

Egyáltalán nem nekem mondják el, hanem köztük vagyok egy irodában vagyok velük és hallom a beszélgetésüket és mutogatják a fényképen a pasikat meg az utcán nézik őket hogy ő kéne...

jún. 29. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Rossz helyen tetted fel a kérdést mert itt nem sok valódi választ fogsz kapni.

Nőket mocskolo, a problemaikat elbagatelizalo köpködést hamarabb.

Amúgy ha valóban érdekel a válasz akkor leírom hogy bár én már megtalaltam a férjem, de előtte én is évekig kínlódtam. Hogy miért? Nem azért mert olyan nagyok voltak az igényeim.

Én egy átlagos nő vagyok, kicsit telt (a molettet túlzásnak tartom) alacsony, az átlagnál talán szebb arcú, visszafogott, kedves embernek tartom magam.

Mit vártam el egy férfitól? Normális, az enyémmel megegyező ertekrendet. Bármilyen alapnak hangzik, ezt a legnehezebb megtalalni ma egy férfiban. És most nem azt állítom hogy mi nők tökéletesek vagyunk, de nyilván férfiak között keresgéltem és ezt tapasztaltam.

Ezen kívül nyilván számít a külső is. És nem igaz hogy tökéletes izmos chad kell. De igenis legyen egy fokkal szebb legalább az ördögtől mert valamihez nekünk is vonzodni kell.

Voltam én szerelmes duci pasiba is. A férjem átlagos testalkatú, egyáltalán nincs kigyurva de sportos. Aranyos mosolya van és mindig vidám ami nagyon szimpatikus volt, de nem az a fajta aki nem tud komoly lenni amikor kell.

Szerintem ezek nem nagy igények, de mégse találtam sokáig ilyen férfit és igen, galád módon nem akartam kompromisszumot kötni hogy egy olyan mellett allapodok meg aki mondjuk tajparaszt, vagy alkohol problémái vannak és még tudnám sorolni.

A mai világban pont az a baj a kapcsolatokkal hogy nagyon sokan megalkusznak. Rossz kapcsolatban vannak de "másnak nem kellenék" vagy "de azért szeretem" vagy "de amikor nem veszekszünk meg olyan jó minden".

A kolléga nőidnek is azt javaslom addig keresgeljenek még meg nem találják a legidealisabbat számukra, mert egy életünk van ami ráadásul rövid is. Túl értékes ahhoz hogy olyan emberre pazaroljuk aki nem érdemli meg. És ez természetesen a férfiakra is igaz.

jún. 29. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Na és? Nyilván mindenki minél jobbat akar, ez úgy mind2 nemre igaz. Ebben semmi meglepő nincs. Nincs ezzel baj, mindenki olyan ideált képzel el magának, amilyet akar, max a valóságban nem fog találni olyat, vagy éppen semmilyent, ha nem adja lejjebb az igényeit,de ez már legyen az ő baja.
jún. 29. 13:15
 10/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez így van, izmos vagyok és minden nő engem akar, még a dagik is. Néha már idegesítő.
jún. 29. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!