Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha párom lesz akkor tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom lesz akkor tényleg többször le kell fürdenem majd?

Figyelt kérdés
Jelenleg társkeresésben vagyok nyilván egy randira illatosan tisztán szépen megyek el az nem kérdés, de amikor itthon vagyok főleg egyedül nincs kedvem fürdeni, home office-ban vagyok így utcára sem megyek ki, a kaját hozzák, valahogy jó itt egyedül lenni úgy hogy nem fürdök, nem szeretek fürdeni vizes leszek törülközni kell stb..
júl. 14. 09:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és részvétem annak, aki majd meglátja, hogy milyen vagy, amikor nem akarsz jó benyomást tenni.
júl. 14. 10:21
 12/30 anonim ***** válasza:
71%
Istenem, ez undorító. Akinek nem alapvető, hogy naponta lefürdik (pláne ilyen melegben), az úgysem fog hosszútávú kapcsolatot kialakítani, hiszen olyan alapvető dolog hiányzik, mint a higiénia.
júl. 14. 10:22
 13/30 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, nem lesz párod. 😀
júl. 14. 10:24
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Jesszus!
júl. 14. 10:26
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Keresd meg a női megfelelődet, aki bepállott pinával rá ül a szádra, na meg jó szagos végbéllel. Van ilyen, sok igénytelen ember van még rajtad kívül.
júl. 14. 10:29
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen melegben biztos jó lehet beizzadva lenni napokig... Meg koszosan, izzadtan befeküdni az ágyba (ami át is veszi a szagot). Kicsit reménykedek abban, hogy csak trollkodsz, de sajnos nem egy ilyen emberrel futottam már össze, akinek a higéniája borzasztó. Sokszor nekik már fel sem tűnik, hogy milyen büdösek, mert megszokták (szagvakság).
júl. 14. 10:31
 17/30 anonim ***** válasza:
72%
beszarás ez a redva oldal:D
júl. 14. 10:48
 18/30 A kérdező kommentje:
16. Valóban kéne lepedőt cserélni ebben igazad van
júl. 14. 10:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet ilyen igénytelennek lenni?
júl. 14. 10:59
 20/30 A kérdező kommentje:
19. Nem vagyok az amikor kimegyek az utcára akkor azért fürdök
júl. 14. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!