Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarhat találkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarhat találkozni, ha hetek óta levelezünk? Ha pedig nem akar semmit miéert ír naponta többször?

Figyelt kérdés

febr. 1. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Vannak ilyenek, akik csak levelezni szeretnek. Ha valódi kapcsolatot akarsz, nem ő a te embered.
febr. 1. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Én van akivel évek óta levelezem, mégsem akarok tőle semmit, csak nagyon jó barátom lett ennyi idő alatt (oké, csak netes jóbarát, de szerintem ez is számít)
febr. 1. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Sosem értettem, mi ebben bárkinek is az élvezet. Én utálok csetelgetni, akivel neten összeismerkedek és szimpi, azzal inkább telefonálni szoktunk és pár napon belül találkozni. Aztán vagy rendszeres randik lesznek belőle, vagy semmi. Mi a fszom értelme van csak úgy írogatni.
febr. 1. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg az illetőtől! 🙄
febr. 1. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez ideális lenne, mert lassabb vagyok, mint ami átlagosan elvárt.
febr. 1. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Foglalt valószínűleg, csak kell neki valaki(k), akivel csetelgethet. Ha kapcsolatot akarsz, akkor szabadulj meg tőle.
febr. 1. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem akar találkozni?
febr. 1. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:

"Mi a fszom értelme van csak úgy írogatni."

Megismerni a másikat. Nem mindenki extro vagy kényelmes egyből egy idegennel.

febr. 1. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy mi oka van rá, mert neked nem felel meg szóval pattintsd le.
febr. 1. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!