Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha párom lesz akkor tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom lesz akkor tényleg többször le kell fürdenem majd?

Figyelt kérdés
Jelenleg társkeresésben vagyok nyilván egy randira illatosan tisztán szépen megyek el az nem kérdés, de amikor itthon vagyok főleg egyedül nincs kedvem fürdeni, home office-ban vagyok így utcára sem megyek ki, a kaját hozzák, valahogy jó itt egyedül lenni úgy hogy nem fürdök, nem szeretek fürdeni vizes leszek törülközni kell stb..
júl. 14. 09:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
júl. 14. 09:54
 2/30 anonim ***** válasza:
29%
A fürdésnek nincs iránya. Nem tudsz "le" fürdeni, ahogy "fel" sem.
júl. 14. 09:54
 3/30 anonim ***** válasza:
82%

2es, a zuhanyrózsából a víz fentről.megy lefelé. A kosz rólad fentről megy lefelé. Tehát lefürdesz. 😀 Ne kötöszködj már.

Amúgy igen, célszerű fürdeni gyakran, de a saját igénytelenségeden nehéz lesz változtatni. Azért még párkapcsolat előtt próbáld meg, hogy már kialakult szokással kezdj bele.

júl. 14. 09:58
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
Mindenféleképpen alap a fürdés, nem csak emiatt...
júl. 14. 10:02
 5/30 Antiszociális lény ***** válasza:
93%

"egyedül nincs kedvem fürdeni "

Pedig nem lesz túl erotikus a közös fürdés, ha büdös leszel, mint egy disznó.

Egyébként oké, sokaknál van klíma mostmár, de én tényleg nem értem, hogy még ilyen mocskos melegben sincs igénye arra sokaknak, hogy felfrissítsék magukat legalább egyszer..

júl. 14. 10:05
 6/30 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy szereti,ha büdös egy kicsit...Ne fürgyé' le!!!
júl. 14. 10:05
 7/30 anonim ***** válasza:
90%

🤮🤮🤮

Te most komolyan nem tisztálkodsz naponta? Hogy nem rohadsz el ebben a melegben?

😣😥😫😨😱

júl. 14. 10:06
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

"nyilván egy randira illatosan tisztán szépen megyek el az nem kérdés"

Miért? Hogy jó benyomást tegyél, vagy te is jobban érzed magad olyankor?

júl. 14. 10:08
 9/30 A kérdező kommentje:

7. Hàt jelenleg négy napja nem fürödtem és nincsen klíma

8. Nyilván jó benyomás miatt...

júl. 14. 10:13
 10/30 anonim ***** válasza:
90%

9: huhh, hát részvétem...

(#7)

júl. 14. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!