Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő egyre többször, hogy a semmiből egy normális beszélgetés közepén törlik a matchet a lányok?
Nem panaszkodásnak szánom, hanem próbálom megérteni a szituációt. 5 év kihagyás után tértem vissza a társkeresőkre (Tinder, Bumble), előtte pont Tinderen ismertem meg a barátnőmet, és bár nem volt sok matchem, de arányaiban véve nagyon sok normális beszélgetésem volt és több randim is.
Most a legutóbbi pár alkalommal viszont azt tapasztaltam, hogy elkezdünk beszélgetni, és nem egy szavakban, hanem tényleg sokat írunk egymásnak, oda vissza érdeklődünk a másikkal egymás iránt, és egyszer csak a beszélgetés közepén arra leszek figyelmes, hogy mire visszalépek az appba, már nincs ott a match, hanem ott van, hogy az xy nevű párod, x óra y perckor megszakította a beszélgetést, sajnáljuk (Bumblen kiírja).
Csütörtök reggel pl Tinderen elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, legutoljára pénteken délután, amikor elindultam haza a munkahelyemről, 3 hosszabb üzenetet kaptam tőle, mire hazaértem, és válaszolni akartam, már nem volt meg a match :D
Azt értem, hogy mindig van jobb, és ha valaki pl egy szavakban válaszol, akkor nem te vagy a befutó, de amikor normális mederben zajlik a kommunikáció, akkor hogy lehet az, hogy az mondjuk délután 4-kor még érdeklődik, 5-re meg kitörölt Tinderről?
Az elmúlt hónapban 4x jártam így :D
Ők nem èrnek rá annyit a netem lógni mint te. Es nehéz elkoszonni azoktol akiknél valahogy soha nincs pont a mondat végèn. Inkább töröl.
Első bkikkre annyu jott át hgy egyszerűen tul sok vagy.
Biztos olyant írtál, ami nem tetszett neki.
Néhány tipp: faggatózás, panaszkodás, szexuális téma azonnal....
Írnám azt is, hogy botrányos az írásképed, de ez nálad nem játszik.
Íráskép, azt a mindenit még erre is figyelni kell.
Erre jó a chatgpt még én is nyelvtani szakértővé tudok vállni pár másodperc alatt.
De tény a csajoknak fontos, hogy hogyan írsz valami miatt, az írásod simán lehet bukó pont ismerkedésnél.
ez van 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!