Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy hét chateles után ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hét chateles után ghostingolt a srác, miért?

Figyelt kérdés

Eleinte elvoltunk,aztán kicsit csökkent az érdeklődés.Megbeszéltük hogy le jön,mondtam neki hogy megvan és hogy rakjuk át máskorra mert ilyenkor minden bajom van.

Azóta nem nagyon írt :D

Nem értem,mi volt a baj?

júl. 14. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem érdekled, ennyi, nincs ezen mit túlgondolni.
júl. 14. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem neki ez nem oké hogy megvan és már amiatt le is mondod a talit. Nőként mondom, hogy jogosan érezhette úgy, hogy ez neked most csak egy kifogás, hogy ne talizz vele
júl. 14. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 nyilván azért hívta át magához, mert csak szexelni akartak. Ha randizni akarnának, annak nem ez lenne a menete.
júl. 14. 08:05
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Az komoly isnerkedés!

Aznap:

-hali Gizi vagy hogy hívnak, nem jössz le hol hol ap?

-De lejövök.

Másnap:

-hali Gizi, akkor jössz?

-Nem, éppen menstruálok.

-Ok.

Harmadnap:

-miért ghostingolt?

A forgatókönyvet írta: az élet

júl. 14. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen baja. Nem érdekled / fingja sincs arról, hogy érezzük magunkat néhányan menstruációkor és azt hitte, kifogás / talált jobbat.
júl. 14. 09:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Felajánlottál egy új időpontot?

Ha még nem, akkor írj rá hogy arra gondoltam megejthetnénk ekkor vagy akkor azt a találkát, ha van még kedve hozzá.

Elvégre is mindketten akartátok volna akkor, benned még élhet az hogy akkor még lesz randi.

Ha nemet mond legalább letudod zárni és ismerkedhetsz tovább.

júl. 14. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Tipikus lekoptatós duma, még ha igaz is, ezt elszúrtad. Ajánlani kellett volna más időpontot, így joggal hiszi, hogy lekoptattad.
júl. 14. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem randi megbeszélése, hanem egy dugásé. Annyira nem erdekled, hogy ezek után is dumáljon veled.

Minek kell egyből megdugatni magad?😂 Ha ennyire könnyű vagy, hogy még udvarolni se kell neked vagy elvinni valahova, akkor ne várd, hogy többet nyújtsanak a 0-nál.

júl. 15. 13:36
 9/10 A kérdező kommentje:
8: nem dugni akartam vele, ezt hol olvastad? :D nálam iszonyat durva görcsökkel jár,ha meg jön,ezért mondtam le, és kellemetlenül éreztem volna magam így pláne,hogy első találkozó. Jogos, neki csak annyi lett vola,de legalább így kiderült,és ezt kikerülhettem.
júl. 15. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg arra számított, hogy lesz is valami. A legtöbb pali ilyen kretén, még ha rendesnek is tűnik. Vagy ha Tinderről ismered, akkor lehet másokkal is beszél, ezeknél nem lehet tudni. Mindenesetre hagyd szerintem, ha akar valamit komolyan, akkor keres.
júl. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!