Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ghostingol ez a srác, esetleg teljesen bizonytalan, hogy hogyan reagáljon ebben a szituációban? (27-29/F)
Sziasztok, előre is jelzem, hogy itt két meleg srácról van szó, ha valakit ez zavar, az nyugodtan görgessen tovább. Szóval az a szitu, hogy pár hónapja randiztam egy sráccal-én Berlinben lakom, ő Pesten, Pesten randiztunk. Az elején lelkesnek tűnt, még azt is fontolgatta, hogy kijön hozzám Berlinbe, majd az ismerkedésünk után egy hónappal közölte, hogy jobb ha nem mélyül el köztünk a kapcsolat.
Igen ám, de felajánlotta, hogy maradjunk barátok, és mintha ez két hónapon át működött volna. Néha ráírtunk a másikra, megkérdeztük hogy van, volt egy mélyebb beszélgetésünk is, ahol kioktatott picit, de aztán az is elrendeződött.
Mikor Pesten jártam taliztunk, de nem volt semmi komoly köztünk. Majd pár napja közöltem, hogy húsvétkor Pesten leszek, ha van kedve össze hozhatunk valamit.Ezt két napja írtam, azóta semmi reakció, meg sem nézte. Nem látszódik a messengerén, hogy egyébként mikor volt aktív, ez így még titokzatosabb.
Általában egyébként egy órán belül válaszol. De most már egy napja nem. Mikor múltkor taliztunk, rögtön bele ment a taliba. De éreztem, hogy az elmúlt héten már alig volt kommunikáció köztünk.
Az a baj, hogy én még lehet többet érzek a srácnál, mint barátság, ezért is zavar, hogy nem ír vissza. Ő meg lehet megijedt, hogy itt most rendszeresíteni akarom a talijainkat, amikor Pesten járok. Ezért sem tudja mit mondjon. Mert ha lemondja, azzal engem bánt meg. Ha meg elfogadja, akkor lehet azt érezné, hogy most mindketten sérülünk.
Adok még pár napot neki, de én az őszinte kommunikáció híve vagyok. Szeretném ha legalább egy mondat erejéig ő is őszinte legyen velem. Nem akarom megbántani, és elfogadom ha nem akar talit. De a sunnyogás nem egy szép dolog.
Barátom,Te nagyon odavagy ezért a srácért.De nagyon!
Pedig hidd el nekem,hogy ez annyira egyoldalú,hogy iskolapélda lehetne.Sok jel mutatja ezt,de Te nem veszed,vagy nem akarod észrevenni.
Saját életemben két éve szinte teljesen hasonló fordult elő,ahol én kedveltem meg valakit,ezt tudomására hoztam,mivel ő is kedvelt.Onnantól kezdve kezdett szépen kihűlni az egész,közben pedig megtudtam,hogy másokkal múlatja az időt.
Nagyon rosszul esett,de ezt tudomásul kell venni.Sajnos azt mondom Neked,és ezt sokan megerősíthetik,hogy az érzések általában nem egyazonosak,nem egyformán erősek.Benned komolyabb érzések vannak,benne nem..
Nálam a srác első pillanattól a szívemben volt,pedig nem is akartam,nem is úgy indult.De vannak érzések,amik azonnal jönnek,hát a másik srácnál irántad nem olyan intenzívek,vagy nincsenek már.
Nehéz lesz megtenni,de a saját lelki békéd érdekében ezt már le kellett volna zárni.Ne akkor történjen ez meg,amikor esetleg lelkileg összeroppansz - ugyanis azt egy emberért sem érdemes bevállalni.
Még annyit, hogy szintén meleg vagyok és ilyen szemszögből írtam ezt.Bár a melegek ismerkedése,kapcsolathoz,felvállaláshoz való viszonya megérne egy komolyabb elemzést,elgondolkodást.
Fel a fejjel,előre nézz mindig!
Hidd el egy olyannak,aki koppant már nem egyszer,de megy tovább,előre nézve!
1) de hát azon már lassan már lassan két hónapja túl vagyunk, hogy ő közölte, hogy jobb ha nem mélyül el a dolog kettőnk között. Az elején volt pár randi, meg sok héten át beszélgetés. Utána snitt, majd barátként való beszélgetés, majd egy hónapra rá, barátként való tali. Abba simán belement, jó hangulatban telt az a tali.
Most erre tudok gondolni: talált valakit és minden figyelmét neki szenteli, nem tudja még jelenleg mit írjon. Majd a hétvégén eldönti. Ezért sem hamarkodja ezt el. Lehet neki is vannak felém érzései, ennek azért jelét is adta az elmúlt hetekben, bár nagyon jól rejtegeti, és próbálja a felelősséget rám tolni. De azért észrevettem, hogy bizonyos napokon nézte, hogy miket osztok meg. Volt hogy rámírt, hogy ma hogy vagyok stb.
Igazából ha azt írná, hogy ne találkozzunk, vagy most ne, nem zavarna. Csak ez a sunnyogás nem tetszik. Én szeretek őszinte lenni másokkal. Eddig is őszinte voltam vele.
2) ide is írhatnám, de ott az az érzésem, hogy még kritikusabbak az emberek. Oda főként olyan dologkat írok, ami kifejezetten homoszexualitással kapcsolatos.
3) ebben teljesen igazad van, és egyet tudok érteni sok gondolatoddal. De akkor sok szempontból sem érhető számomra, vagy valóban én nem veszem észre.
Pl miért kérdezte meg az elmúlt hetekben többször is, hogy hogy vagyok. Miért küldött magáról egy képet egy olyan helyen, ahol egyszer smároltunk, és tudta, hogy csak össze fog zavarni ezzel? Miért éreztem azt, hogy néha teljesen baráti a beszélegtés köztünk. Ha igazán barát lenne, simán mondhatná azt, hogy nem lesz otthon. Még csak nem is kell, hogy igaz legyen. De szerintem érzi, hogy lehet ezzel megbántana, vagy nem tudja hogyan reagálnék rá. De persze ezt én képzelem csak bele. Őt zavarja a távolság, ez fix, ennek többször is jelét adta.
Nekem is adott képet a két évvel ezelőtti srác arról a csodás helyről,ahol átcsókolóztunk egy délelőttöt..
Megnézem néha és elmosolyodom..ez maradt egy reményből,de legalább szép emlék, a srác arcképe mellé:)
3) Az a jó, mikor már csak emlék, és nem kavar fel, ha ránézel. Amúgy én meg vagyok róla győződve, hogy a srác is össze van zavarodva. Néha rájön egy random fellángolás, akkor rámír..őszintén szólva az esne most a legjobban ha kimondaná, hogy nem akar már engem látni vagy mondjuk jár valaki mással. Ehhez persze nincs mersze. Vagy fél a reakciómtól.
Mindenestre hagyok neki pár napot, ha nem ír, talizom mással Pesten. Én megírtam neki, hogy ott leszek, innentől fogva az ő döntése.
Sose tegyél többet egy férfiért, mint amennyit ő tesz érted és sose adj neki többet, mint amennyit ő ad neked.
Szellemeld te is, aztán felejtsd el és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!