Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is ghostingol ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ghostingol ez a srác, esetleg teljesen bizonytalan, hogy hogyan reagáljon ebben a szituációban? (27-29/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, előre is jelzem, hogy itt két meleg srácról van szó, ha valakit ez zavar, az nyugodtan görgessen tovább. Szóval az a szitu, hogy pár hónapja randiztam egy sráccal-én Berlinben lakom, ő Pesten, Pesten randiztunk. Az elején lelkesnek tűnt, még azt is fontolgatta, hogy kijön hozzám Berlinbe, majd az ismerkedésünk után egy hónappal közölte, hogy jobb ha nem mélyül el köztünk a kapcsolat.

Igen ám, de felajánlotta, hogy maradjunk barátok, és mintha ez két hónapon át működött volna. Néha ráírtunk a másikra, megkérdeztük hogy van, volt egy mélyebb beszélgetésünk is, ahol kioktatott picit, de aztán az is elrendeződött.

Mikor Pesten jártam taliztunk, de nem volt semmi komoly köztünk. Majd pár napja közöltem, hogy húsvétkor Pesten leszek, ha van kedve össze hozhatunk valamit.Ezt két napja írtam, azóta semmi reakció, meg sem nézte. Nem látszódik a messengerén, hogy egyébként mikor volt aktív, ez így még titokzatosabb.

Általában egyébként egy órán belül válaszol. De most már egy napja nem. Mikor múltkor taliztunk, rögtön bele ment a taliba. De éreztem, hogy az elmúlt héten már alig volt kommunikáció köztünk.

Az a baj, hogy én még lehet többet érzek a srácnál, mint barátság, ezért is zavar, hogy nem ír vissza. Ő meg lehet megijedt, hogy itt most rendszeresíteni akarom a talijainkat, amikor Pesten járok. Ezért sem tudja mit mondjon. Mert ha lemondja, azzal engem bánt meg. Ha meg elfogadja, akkor lehet azt érezné, hogy most mindketten sérülünk.

Adok még pár napot neki, de én az őszinte kommunikáció híve vagyok. Szeretném ha legalább egy mondat erejéig ő is őszinte legyen velem. Nem akarom megbántani, és elfogadom ha nem akar talit. De a sunnyogás nem egy szép dolog.

2023. ápr. 1. 01:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

9: Semmilyen. Az igazi barátság is idővel mutatkozik meg, nem csak a szerelem.

Vegyél végre erőt magadon, és olyanokkal barátkozz, ismerkedj, akiket érdekelsz is. (8-as voltam.)

2023. ápr. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!