Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy baràtnőm kerítőnőnek...

Egy baràtnőm kerítőnőnek állt, nekem nem az esetem a srác, erre barátnőm megkért, hogy mondjak direkten nemet, mert neki is kínos a szituáció. Jogosan én vagyok megsértődve ezen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy darab húscafat, akit fel lehet ajánlani másoknak. :( Az meg nem az én saram, hogy mire biztatta a hátam mögött a srácot, én nem akartam őt megbántani, de nem is keresek most kapcsolatot és ezt a srácnak is megmondtam.

Barátnőm szerint ez nem fair, ha nem tetszik, akkor ezt kell mondanom, mert így tisztességes és legalább nem reménykedik tovább.

Elmúltam 25 éves, az ilyen vitákhoz öregnek érzem magam.

Most komolyan írjak rá a srácra messengeren, hogy bocsi, de részemről ez mindig is nem lenne? Én nem szórakoztam az érzéseivel, nem is beszéltem vele azóta.

2023. jan. 24. 13:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint úgy vélem, ha hülyíteném szegényt, akkor jogos lenne hogy mindketten csalódtak bennem, de ebbe a körbe úgy kaptam meghívót, hogy fel sem merült bennem, hogy elfogadom.
2023. jan. 24. 13:56
 2/5 anonim válasza:
Persze,mondd meg a pasinak, hogy nem lesz semmi köztetek,mert nem szimpatikus...
2023. jan. 24. 14:31
 3/5 anonim válasza:

Mond meg neki nyugodtan hogy ez az egész a hátad mögött történt és te igazából most nem vágysz semmilyen kapcsolatra

Rosszul fog esni neki ígyis, úgyis, de ha normális akkor megérti

2023. jan. 24. 17:31
 4/5 anonim válasza:
Az a legjobb, ha teljes őszinteséggel elmondod a történetet, ez így nyilván mindenkinek kellemetlen helyzet. De ha te tisztázod, hogy nem akarsz tőle semmit, ne reménykedjen, akkor legalább a részedről megtetted azt, amit lehetett, legalább őszinte voltál.
2023. jan. 24. 19:28
 5/5 anonim válasza:
Volt valami közös program is?
2023. jan. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!