Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek számában exponenciá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek számában exponenciális emelkedés lesz a jövőben?

Figyelt kérdés
júl. 12. 22:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10, engedd el. Mivel ő meg a 3 kis barátja, akivel szóba àll az, meg a youtuber gyerek is megmondta "Mónika", ezért ez így van.
júl. 13. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
10: Saját bevallás alapján is megvan 60% hivatalosan.
júl. 13. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
12 de mi az incel definíció amit adottnak veszünk?
júl. 13. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:

13: Az a férfi aki nem szexelt 6 hónapja nem prostival

(nyilván ezen a definíción is el lehet gondolkozni, mert a modern házasság is a prostitúció egy formája — tehát a házas férfi lényegében egy incel)

Valamiért az incel kifejezést a “blackpilled férfi” -re szokták alkalmazni. Szerintem az ő számuk nem növekszik, viszont a manoszféra többi része növekedni fog. Látok egy olyan jövőt, ahol a feministák visszasírják az “inceleket” a boldog 2020as évekből..

júl. 14. 00:01
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az a férfi aki nem szexelt 6 hónapja nem prostival"

Szóval szerinted az az incel aki 6 hónapja nem szexelt nem prostival? Értem.

De akkor gondolom mivel incel= involuntary akkor ennek az akaratán kívül kellett így történnie. Mi számít akaratán kívülinek?

Ha szeretne szexelni de nincs gyakorlatilag semmilyen kapcsolati hálója (van mondjuk 3 baratja aki mind férfi, munkahelyen meg nem mer ismerkedni mert retteg a Meetoo-tól) és nem jár el sehova ő incel? Mert az faxa hogy szeretne szexelni én is szeretnék gazdag lenni de ha ezen kívül semmi mást nem teszek ebbe az irányba akkor jó eséllyel nem leszek:D.

Ha pl. valaki azt mondja hogy ő most saját akaratából nem szexel mert nagyon elfoglalt/stresszes/feldolgozatlan trauma maradt benne stb. róla honnan tudod hogy igazat mond-e vagy akaratán kívül nem szexel?

Hol van az akaraton kívüliség és az akaratlagosság határa? Ha akar szexelni és ezért havi 5 lányhoz odamegy arra nyilván ramondhatja hogy "tettem érte, akaratomon kívül nem kapok szexet" (ahpgy ti szoktatok fogalmazni), de ilyen kevés interakcioval kb annyi eselye volt hogy kb lottozhatott is volna helyette:D

Szóval ez a definíció így azért nem valami eros.

júl. 14. 02:21
 16/20 anonim ***** válasza:

“Szóval szerinted az az incel aki 6 hónapja nem szexelt nem prostival?”:

Mások hozzá szokták tenni, hogy akaratán kívül, én azonban szinte biztos vagyok, hogy a hosszabb távon szexmentes életet élő férfiak 98% -a belemenne az egyéjszakás kalandba az első ráiró nem undorító nem elhízott tehén nővel.. ha a nő úgy kezelné az interneten, ahogy a felső 10% Chadet szokta (igen, Tinderen ők írnak rá a férfira).

A jó analógia erre a munkanélküli kifejezés. Ha valaki nem jelentkezik minden nap 300 helyre, vesz részt végtelen interjún hogy végül felvegyék 300e forintért miközben ugyanazért más 2.5 misit kap, az akkor nem (önkéntelen) munkanélküli?

júl. 14. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:

A 9es válaszban írt 40 évesre az első példa:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

júl. 14. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:

"ha a nő úgy kezelné az interneten, ahogy a felső 10% Chadet szokta (igen, Tinderen ők írnak rá a férfira)."

A nő? Az összes? A Tinderen a férfi felhasznalok arányát a kutatások olyan 70%-ra becsülték (nem adott ki statisztikát a cég, vajon miért?:D), amikor aztan pár éve kiszivárogtak adatok, ott inkabb már 80hoz volt közel.

Egy tér ahol van 20% nő és 80 férfi, ebből akarod levonni hogy "a nők" hogyan kezelik a ferfiakat? Operational sex ratio kérdésköre?

júl. 14. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:
17es gyorsan kiírtál egy kérdést hogy hivatkozhass rá fosos
júl. 14. 11:35
 20/20 anonim ***** válasza:

"Mások hozzá szokták tenni, hogy akaratán kívül, én azonban szinte biztos vagyok, hogy a hosszabb távon szexmentes életet élő férfiak 98% -a belemenne az egyéjszakás kalandba az első ráiró nem undorító nem elhízott tehén nővel.. ha a nő úgy kezelné az interneten, ahogy a felső 10% Chadet szokta (igen, Tinderen ők írnak rá a férfira)."

Ezzel csak annyit írtál, hogy szerinted kis túlzással bármelyik pasit el lehet csábítani. Ez aztán a spanyol viasz.

Aki nem keresi a munkát, szexet, barátokat, bármit, az nem önhibáján kívül valamilyen, hanem mert szarik bele. Nehogy már a nőknek kéne minden jöttmentnél a szexért kuncsorogni szerinted, hogy a világ incelei, akik csak a farkukat tudják verni, mert minden másra lusták és alkalmatlanok ne érezzék magukat szarul...

Ez eddig az egyik legbetegebb elmélet amit incel fronton olvastam. Addig csűritek, csavarjátok, hogy tényleg mindenki "incel" lesz. Bár a világ, de még a magyar társadalom többsége se hallott soha erről a kis közösségről, de ri már mindenkit bele vesztek, hogy jobban érezzétek magatokat.

Van az a mondás, hogy itt már az is k.rv@ aki sose b.szott. Kb így megy az incelekkel is lassan.

júl. 14. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!