Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány mennyire számít "jó csajnak"?
https://www.youtube.com/watch?v=McpdGY273MU
1:10-től, a szőke lány. Olyan értelemben kérdezem, hogy ő egy top nőnek számít, felső 0.1%, aki a férfiak krémjéből válogathat, vagy teljesen átlag/átlagosan szép? A skála rád van bízva.
A szőke szép nő, 8/10. Szép az arca is.
A barátnője nem jön be nekem, ő 0/10.
A gyakorizo palik mind örülnének ennek a csajnak egy éjszakára a kapcsolathoz már más is kell
De a férfiak nagyresze mind örülne egy átlagnál talán egy fokkal jobb lánynak
Ettől függetlenül ez a csaj meg az átlagosan csinosabb szomszéd lány marad
A szép, gyönyörű nőtől nagyon messze van
Átlagos, nem az a fajta akinek utána fordulnék.
Bár arcra pl nekem nem tetszik különösebben.
Nőként szerintem szép. Szép az arca, a bőre, jó az alakja, már amennyire látszik. Nyilván semmi "extra", olyan értelemben, hogy első ránézésre nem tűnik fel semmi rajta, és valóban hamar elfelejti az ember, ha nem beszélget vele, ami során kitűnne valamivel. De nem hiszem, hogy különösebben lenne kifogásolnivaló rajta.
Hogy mennyire "top nő"... őszintén fogalmam sincs. Glamour sminkkel, jó megvilágítással, extra ruhával viszont biztos top képeket lehetne róla csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!