Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány mennyire számít "jó csajnak"?
https://www.youtube.com/watch?v=McpdGY273MU
1:10-től, a szőke lány. Olyan értelemben kérdezem, hogy ő egy top nőnek számít, felső 0.1%, aki a férfiak krémjéből válogathat, vagy teljesen átlag/átlagosan szép? A skála rád van bízva.
Ezt most te sem kérdezed komolyan hogy a legfelső 0,1%…
Az az istennő kategória
Ez a lány a helyes szomszédlany típus
Bár sok nagyon jó pasi pont az atlagosokra megy amit nem is értek
Szerintem rág/eszik valamit, vagy csak a műfogsorát igazgatja XD
Viccen kívül egy átlagos-szép lány. Tehát olyan csaj aki amúgy jól néz ki, rendben van, szépnek mondható, de nem kiemelkedő, nincsenek olyan tualjdonságai amelyek emlékezetessé teszik.
A barna is nagyjából hasonló kategória, tehát ő is tök rendben van, de semmi extra. Ettől még simán szerintem bárki elfogadná őket maga mellé, ez NEM azt jelenti, hogy "túl nagyok lennének" mondjuk az én igényeim.
Nyugi ez a gyakori...nem túl jó... Meg nem kéne.
Nem a francokat nem. Csak vetítés megy.
Hát nem tudom, 17-es... Én tényleg nem kellek a való életben sem, ha ebből indulok ki, elképzelhető, hogy igenis ennyire magasan van a léc, csak itt ki is "mondják" konkrétan, nyersen, szépítés nélkül, élőben meg ugye nem feltétlenül.
Mindenesetre érdekes, hogy más kérdések alatt meg a nők magas elvárásai és válogatóssága miatt panaszkodnak... 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!