Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a lány mennyire számít "jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány mennyire számít "jó csajnak"?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=McpdGY273MU

1:10-től, a szőke lány. Olyan értelemben kérdezem, hogy ő egy top nőnek számít, felső 0.1%, aki a férfiak krémjéből válogathat, vagy teljesen átlag/átlagosan szép? A skála rád van bízva.

2024. júl. 9. 22:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%

Ezt most te sem kérdezed komolyan hogy a legfelső 0,1%…

Az az istennő kategória

Ez a lány a helyes szomszédlany típus

Bár sok nagyon jó pasi pont az atlagosokra megy amit nem is értek

2024. júl. 9. 23:39
 12/41 anonim ***** válasza:
18%
Válogathat a férfiak krémjéből a 0.1%ből csak ne csodálkozzon, ha csak dugásra használják :D :D Alapvetően ez a lány 3-4/10 a vakolat nélkül.
2024. júl. 10. 00:52
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat hülye pofákat vág,nem tetszik. Túl vékony is az én ízlésemnek. Viszont a barátnője az nagyon bejön.
2024. júl. 10. 04:14
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos. A barna arca sokkal szebb.
2024. júl. 10. 05:25
 15/41 anonim ***** válasza:

Szerintem rág/eszik valamit, vagy csak a műfogsorát igazgatja XD

Viccen kívül egy átlagos-szép lány. Tehát olyan csaj aki amúgy jól néz ki, rendben van, szépnek mondható, de nem kiemelkedő, nincsenek olyan tualjdonságai amelyek emlékezetessé teszik.

A barna is nagyjából hasonló kategória, tehát ő is tök rendben van, de semmi extra. Ettől még simán szerintem bárki elfogadná őket maga mellé, ez NEM azt jelenti, hogy "túl nagyok lennének" mondjuk az én igényeim.

2024. júl. 10. 06:27
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én szépnek, elég szépnek tartom. De ha a férfiak szerint kb. csak gyenge átlagos, akkor én annál is nagyobb bajban vagyok a kinézetem miatt, mint eddig tapasztaltam. És akkor ennyit az önbizalomról meg a kisugárzásról, hogy ezek milyen sokat számítanak... Sokkal rosszabb vagyok ennél a csajnál (vékony vagyok, de az arcom/fejem gáz), és ha még ő sem elég jó, akkor én tényleg el is áshatom magam, nem csoda, hogy 10 éve egyedül rohadok, illetve lényegében mindig is. 🙁
2024. júl. 10. 07:35
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi ez a gyakori...nem túl jó... Meg nem kéne.

Nem a francokat nem. Csak vetítés megy.

2024. júl. 10. 07:41
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, 17-es... Én tényleg nem kellek a való életben sem, ha ebből indulok ki, elképzelhető, hogy igenis ennyire magasan van a léc, csak itt ki is "mondják" konkrétan, nyersen, szépítés nélkül, élőben meg ugye nem feltétlenül.

Mindenesetre érdekes, hogy más kérdések alatt meg a nők magas elvárásai és válogatóssága miatt panaszkodnak... 😏

2024. júl. 10. 08:03
 19/41 anonim ***** válasza:
Nekem a barinője (a barna) jobban bejön, de az eredményeit tekintve a szöszi jól leverte.:P
2024. júl. 10. 08:10
 20/41 anonim ***** válasza:
5-ös 6-ossal értek egyet
2024. júl. 10. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!