Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos férfi (178/100) hatványozottan nehezen indul ismerkedésnél ha pénze sincs meg autója sem?
Kérdező hány éves vagy? Az sokat befolyásolja a piaci esélyeidet. Amúgy nekem sincs autóm és a megtakarításom se sokkal több meg a nettó havi bevételem se, szóval...
10-es: 178-hoz 78-80 illik? Ne viccelj már. Azért ez nagyon alkattól és izomzattól függ. Én 184-hez vagyok 84 kg és eléggé rámférne egy pár plusz kiló izom.
38F incel
"Ebből nehéz lenne külföldi utakra menni, meg mindenféle fancy helyeken nyaraltatni a nőket."
Akkor ne olyan nőket keress, akiknek ez az igényük, b*sz*d! Nem rakétatudomány ez :D
13-as: ne zavarjon hogy kb. mindegyik nőnek ilyen elvárásai vannak!!!!!
38F incel
kifogás , és inkább másokat hibáztatsz a saját lustaságod miatt.
pocak...
Nem kell zabálni, térj át egészségesebb életmódra ételekre
Sétálj többet
menj kirándulni
kezdj sportolni , edzeni
Ja bocs ez egyik sem megy?? akkor ne rinyálj a pocakod miatt-
14-es, attól, hogy megnézel egy csomó videót, amiben fiatal lányok mindenféle elb*szott hülyeségeket sorolnak fel, mint igényeket, attól még hazugság amit írsz.
Ezek a videók egyrészt az USA-ban készültek javarészt, itthon azért még nem jellemző ez. Másrészt meg vannak válogatva. Ugyanúgy, mint az "összes amerikai hülye, tessék itt van róla a bizonyíték, megkérdeztük az utca emberét alap dolgokról". Itt Magyarországon is tudsz olyan videót készíteni, amiben mindenki tud mindent, meg amiben a saját nevén is gondolkodik az összes szereplő.
Természetesen van egy réteg, akinek ilyen elvárásai vannak. Olyanok is sokan vannak, akik így koptatnak le nemkívánatos udvarlókat, hogy olyan igényeket sorolnak, ami megugorhatatlan.
De érdekes módon az én környezetemben nem ilyen nők vannak. Van, aki elment magától egy farmra megtanulni földműveskedni, ez volt a nyaralása. Egy másik úgy jár akár többnapos kirándulásokra is, hogy az autójában alszik, egyrészt mert szerinte ez vicces, másrészt inkább megy messzebbre/több helyre az így megmaradó pénzen vett benzinből, mint hogy hotelben aludjon. Pedig diplomás építészről beszélünk.
Nem a városközponti menő klubokban kell az instamodell külsejű lányokat hajtani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!