Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik azt állítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik azt állítják hogy az apatestű férfiak jönnek be nekik, azok hazudnak, ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom és hallgomásból is hallom, hogy nekem inkább az abatestű pasik jönnek be, akik ilyen cukibbak jobban bejönnek mint a kigyúrtak.... Ez ha hazugság akkor miért hazudnak ebben a nők?

[link]

júl. 9. 12:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Ezt férfiak írják.

Nőnek állítva magukat.

júl. 9. 13:28
 22/25 anonim ***** válasza:

"5, 10 kg plusz az nem dagadt kategória"

Attól függ, milyen magas vagy és hogy oszlik el.

Legfeljebb orvosilag múlhat ez a számokon, a társat nem mérleggel keresünk.

júl. 9. 14:29
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
Engem rendkívül taszít, soha hozza nem érnék ilyenhez…,
júl. 9. 15:45
 24/25 anonim ***** válasza:

kutatás...persze...

mindent el kell hinni amit a neten meg a hírekben mondanak mi?

Aki csak teheti nem azt a pocakos fogja választani. Egy ellustult magát elhanyagolt ...az asszony úgy sem hagy most már el vedelhetem a sört típus..

júl. 9. 15:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Nőként írom, a legtöbb nő akit ismerek az pont a Momoa féle "apa testre" mondja, hogy az az "apa test". Amin látszik, hogy izmos, sportol, DE picit ráhízott. Nem a nagypocakos, tónustalan testre, hanem erre a típusra. Nem látszik a kocka, de nem is elhízott. Én személy szerint mondjuk ezt tartom a normális testalkatnak, hogy nem is kockás, kigyúrt, de nem is hájas. Ahogy nőknél is ugyan ez a normális szerintem. Nem túl vékony, de nem is duci, pont a kettő közt.
júl. 9. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!