Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik azt állítják hogy az apatestű férfiak jönnek be nekik, azok hazudnak, ha igen akkor miért?
Nagyon sokszor olvasom és hallgomásból is hallom, hogy nekem inkább az abatestű pasik jönnek be, akik ilyen cukibbak jobban bejönnek mint a kigyúrtak.... Ez ha hazugság akkor miért hazudnak ebben a nők?
Apatest alatt ebben a kontextusban nem az eltunyult, nőies, keskeny váll - terhes has kombó értendő.
Egy nem szállkásra gyúrt, adott esetben NÉMI(!) felesleggel bíró, de izmos, egészséges, erős férfitest szerintem a nők jelentős részének vonzó.
1. "Apatest alatt ebben a kontextusban nem az eltunyult, nőies, keskeny váll - terhes has kombó értendő."
De ez az apatest... Nem véletlenül hívják apatestnek.. mikor családot alapít egy férfi 40 felé már nem sportolnak egyesek úgy és eszik feleségük finom főztjét és emiatt már néhány kilót felszednek.... na ezért hívják apatestnek
"Egy nem szállkásra gyúrt, adott esetben NÉMI(!) felesleggel bíró, de izmos, egészséges, erős férfitest szerintem a nők jelentős részének vonzó."
Ez nem apatest, ez átlagos sportos test..és ez tényleg nagyon jó néz ki...
Sok nőnek fogalom zavara van.
65-75 kg férfi test nekik nem vékony hanem átlagos!
80-90 re hiszik a apatestet akin van mondjuk igazából 5-10 kg plusz
a felett meg mindenki egy kövér disznó nekik
Akinek bejonnek annak se ag aputest jön be hanem maga a ffi mert lehet vagy 190 magas is nőcsábász, helyes alfa is aputestű akire tapadnak.
Összességében a nem mindegy az egész. Önmagában egy aputest szemelyiség kisugádzás szocializaltság nelkul nulla.
Momoára mondták, hogy dad bodja van, mert nem látszottak a kockái, de minden más izom körvonala igen.
Szóval te vagy fogalomzavarban. Aputest nem a konkrét faterodnál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!