Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik Tinder profilukon "Még nem tudom pontosan/Still figuring it out" opciót állítják be, azok valójában inkább csak szexet keresnek, csak nem merik nyíltan felvállalni?

Figyelt kérdés

Ezek az opciók vannak (angolul), hogy az adott embernek mi a célja.

Igazából szerintem bármelyik egy kézzelfogható, legitim választás, de az utolsó az nagyon ilyen minden alól kibújós, megúszós dolog szerintem.

Long-term

Long-term, but open to short

Short-term, but open to long

Short-term fun

New friends

Still figuring it out

2023. okt. 7. 10:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Még gondolkoznak, hogy mit szeretnének, igazából az adott férfitól függ.
2023. okt. 7. 10:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit nem kell ezek a címkék mögé gondolni, majd lesz, ahogy lesz.
2023. okt. 7. 10:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is az van kint mivel nem tudom mire számítsak eleve ott és a személytől is függ, hogy alakul ....anyám borogatás mi ez az ordas nagy tulgondolas ?
2023. okt. 7. 10:07
 4/20 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem jelölitek a Long-term, but open to short opciót? Vagy a Short-term, but open to long?
2023. okt. 7. 10:12
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azzal jöttök, hogy ha egy lány határozott és tudja mit akar, akkor féltek tőle, meg ha kijelenti, hogy komolyat keres, akkor nagy nyomást helyez rátok. Én épp ezért kamuztam mindig ennél a kérdésnél, hogy hát nem tudooom ami alakul, de közben rohadtul a szerelemre vágytam.
2023. okt. 7. 10:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert miért is kellene ha egyszer a férfitól is függ?
2023. okt. 7. 10:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezt állitja be, mert ezt gondolja. Pont.
2023. okt. 7. 10:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Valójában nálam mindig a "Short-term, but open to long" verzió létezett csak, bármit is állítottam be. Mert amíg nem ismerek valakit, addig nem tudom, hogy VELE el tudok-e képzelni hosszú távú kapcsolatot. Valójában hosszú távút keresek, ezért nem állíthatom be, hogy rövidtávút, mert nem lenne igaz. Ezért tényleg az a legreálisabb, a valósághoz legközelebb álló opció, hogy "majd kitalálom".

(Most épp nem keresek senkit és semmit, mert van, de korábban ismerkedtem és akkor ez volt az érvényes.)

2023. okt. 7. 10:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert pl. egyik verzió sem fedi le azt, ha valaki partnert is keres és barátokat is.
2023. okt. 7. 10:29
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pont az ilyenek miatt nem állítom be a "short term" opciót, akik ebben annyit látnak, hogy jó, akkor nyitott a laza szexre. Nem vagyok az. De ezek szerint bármit állítanék be, akkor is azt látnák bele. :D
2023. okt. 7. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!