Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik Tinder profilukon "Még nem tudom pontosan/Still figuring it out" opciót állítják be, azok valójában inkább csak szexet keresnek, csak nem merik nyíltan felvállalni?

Figyelt kérdés

Ezek az opciók vannak (angolul), hogy az adott embernek mi a célja.

Igazából szerintem bármelyik egy kézzelfogható, legitim választás, de az utolsó az nagyon ilyen minden alól kibújós, megúszós dolog szerintem.

Long-term

Long-term, but open to short

Short-term, but open to long

Short-term fun

New friends

Still figuring it out

2023. okt. 7. 10:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#4 mert ha azt írom ki, hogy long term, akkor elijednek, ha short term, akkor meg csak megb*szni akarnak.
2023. okt. 7. 10:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Akkor számodra a Long-term, but open to short a megfelelő választás :D

2023. okt. 7. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 nem tökmindegy neked, ki mit jelöl meg? Eskü te már most egy kontrollmániás f*sznak tűnsz, ha már azt is meg akarod szabni, ki milyen opciót választ. Mellesleg én azért nem szeretem ezt megjelölni, mert az megintcsak azt jelenti, hogy mindenre nyitott az ember. Akár kapcsolatra, akár csak szexre. Akkor nem tökmindegy? Nem ezen fog múlni, hogy köztetek mi alakul. Ha ilyen irritáló vagy, akkor veled leginkább semmi nem fog senkivel.
2023. okt. 7. 10:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy palinak volt beállítva ez a long term de az első üzenetében meztelen képet kért tőlem...
2023. okt. 7. 10:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12: az elmélet. A gyakorlat teljesen más. A long term hívószóra olyanok reagálnak, akik kétségbeesetten keresnek kapcsolatot és az se baj, ha hozzám költözhetnek egy hét után. A short termre pedig olyanok, akik egyszer meg akarnak dugni, lehetőleg beszélgetni se kelljen előtte.

Azok, akik a célcsoportunkat alkotják, maguk is a "majd alakul" állásponton vannak.

2023. okt. 7. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked miért nem mindegy, hogy mi van beállitva?

Van egy természetes menetrendje a dolgoknak. Elõször mindenki csak bestélgetni és ismerkedni fog. Aztán tali. Aztán késôbb úgyis lesz szex is. Aztán vagy jól érzitek magatokat és hosszú távú lesz, vagy nem.

Egy baromság, hogy valaki ezt elôre eldönti. Szerintem.

2023. okt. 7. 10:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Akkor én is erre állítom a sátuszom :D
2023. okt. 7. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:

"de az utolsó az nagyon ilyen minden alól kibújós, megúszós dolog szerintem."

Így van. Nem hinném, hogy idegenek előtt előre bármit is le kéne fixálnom. Majd alakul, hogy mi lesz belelől, ha lesz egyáltalán.

2023. okt. 7. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Aki tinderen fent van az sztem már könnyűvérű. Egy gagyi huspiac.
2023. okt. 7. 23:24
 20/20 anonim ***** válasza:

#5 "Mindig azzal jöttök, hogy ha egy lány határozott és tudja mit akar, akkor féltek tőle, meg ha kijelenti, hogy komolyat keres, akkor nagy nyomást helyez rátok."

Kik jönnek ezzel? F@ckboyok? Komolytalan férfiak? Mert én biztos nem és a baráti köreimből sem hallottam még ilyet így lassan 30 évesen se. Engem sokkal inkább ez zavar mikor azt látom hogy az illető maga se tudja hogy milyen céllal keres társat amikor én határozottan hosszú távban gondolkozom.

Lehet én is túl binárisan látom ezt mert azt gondoltam hogy aki ilyen appra jön az előre eldönti hogy hosszútávra vagy alkalmikat tervez. De nem vagyunk egyformák na..

Én sem teljesen értem hogy ha olyan sok ember szerint a Tinderen főleg alkalmit keresnek az emberek akkor miért van az hogy kb 15 20 ból 1 lánynál látom ténylegesen ezt beállítva.

máj. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!