Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a nők akik habzó szájjal mérgesen azt állítják ez az átlag férfi?
jan. 20. 13:40
1/42 anonim válasza:
Nekem nem jön be, de látni, hogy nem átlagos kinézete van.
2/42 anonim válasza:
30 feletti nő vagyok, de ez nekem sem gyere be. Mindig kerültem az ilyen szépen fésült pubikat.
3/42 anonim válasza:
Atlagnak nem atlag, de nagyon is jol nez ki
4/42 anonim válasza:
Senki nem állítja, hogy ez az áltag férfi. Max annyit állítanék, ha valakinek ez jön be, annyira nincs lehetetlen dolga, mert minden közösségben van néhány ilyen, meg a társkeresők is tele vannak velük. (Mármint találni lehet bőven ilyet, aztán nyilván az, hogy össze is jön-e velük, már más kérdés.)
5/42 anonim válasza:
Jó de fel is áll neki? 😂
Általában ezeknek a jóképű paliknak mindig van valami defektjük.
7/42 anonim válasza:
Én finnyás szépfiúkat szerető nő vagyok de erre soha senki nem mondta hogy nem átlag feletti bőven
8/42 A kérdező kommentje:
5
Smallcock ; inkább maradj csöndbe. 🤣😀
jan. 20. 13:55
10/42 anonim válasza:
Ez egy AI által generált férfi, és ez a típus inkább a meleg férfiaknak jön be. A nők többsége nem ilyen típusú tollászkodó bájgúnárt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!