Férfi létemre, hogyan nézhetnék ki igényesen?
Olyan irányzatban szeretnék dolgozni, ahol a külső nem utolsó szempont. Elég vidéki vagyok, szóval leragadtunk ott - a család -, hogy egy férfinak elég melós vagy mackónadrág, valami póló, pulcsi meg egy zárt cipő - lehetőleg mind 200-300 forint alatt. Persze nem kell mindig venni, mert hát én vagyok a legfiatalabb, a bátyáim ruháiba mind beleférek. Nemsokára Bp-re fogok költözni, és nagyon szégyellem, azt, ahogy öltözködöm/kinézek. Gyakorlatilag nem a kapanyél lóg ki a számból, hanem egy traktor onnan, hátulról.
Alapjáraton nem vagyok 'jóképű', sőt, pont ellenkezőleg. Vékony is vagyok, szóval a testvéreim farmere úgy, elég 'buggyosan' áll rajtam. Tényleg, fogalmam sincs, mi a divat, mi áll jól valakin, milyen frizura milyennek számít, hogy kell csináltatni, karbantartani. Ebben a témában teljesen vak vagyok.
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy eddig miért nem változtattam, stb. Itt, hagyományosabb közegben a családi nyomás elég nagy, gyakorlatilag levetkőzhetetlen, amíg jó messzire nem költözik az ember.
Ha valaki tudna pár tanáccsal szolgálni, azt megköszönném!
18F
Jaja, ing+farmer kombóval nehéz mellélőni.
Háda turkálókban is vannak férfiruhák, ott is be lehet szerezni cuccokat, amíg kísérletezel.
Cipő választása nagyon fontos szerintem.
Sokszor a matt, teljesen fekete ruházat is jó, esetleg sötétebb szürkével kékkel vegyítve. Apróbb kockás ingek. Kezdetnek szerintem ezek megteszik
[link] melír
[link] melír
Most vannak jó leárazások...Viszont cipőnél érdemes neten utánanézni, hogy adott márka termékei meddig bírják. Az a pár perc megéri, hogy utána ne az legyen, két hónap után szétmegy a vásárolt cipő.
A vékonyabb embereknek sztem jól állnak a hosszított kardigánok.
Nem mellesleg normális, jópofa a stílusod és ez is előnyt jelent.
Még annyi, hogy a haj sokat számít.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!