Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a nők akik habzó szájjal mérgesen azt állítják ez az átlag férfi?
27-es ezen mi is a nőies?
A vastag nyak?
A sűrű szemöldök?
A szögletes hajvonal?
Az erős állkapocs?
A borosta?
Látod Te is csak egy önmagának hazudó nő vagy, de ha így jobban tudsz aludni csak tessék. Biztos nem vagy féltékeny az Alica Schmidt szintű nőkre akik megkapják az ilyen "nőies" férfiakat.
A képen látható srác nem átlag, szerintem senki nem mondta. Átlagon felüli, de nagyon erősen homoszexuális látszata van..
Általában a nagyon csinos, fiatal lányoknak jön be az ilyen férfi.
36 nem fogalmaznék feltétlen ilyen erősen, de letezik male gaze és female gaze. Vagyis az hogy a férfiak milyen férfiről gondolják hogy a nőknek teszik és mi az ami a nőknek tényleg teszik, aközött azért akad különbség.
Jó példa erre a Calvin Klein legújabb arca (teste:D) a színész Jeremy Allen White. Ő lehet hogy nem 185 centi magas full perfekt modell, de a személyisége és a szerepei is olyan izgalmas karakterek, amit sokan vonzónak találnak.
Az, hogy a pasik mit képzelnek be, hogy tetszik a nőknek nem a male gaze. Male gaze-nek kedvez az, amikor indokolatlan cicivillantás van egy filmben például.
Ez a Jeremy faaszkalap meg úgy néz ki, mint a lúzer osztálytársad, akit ha felszólítottak, azt sem tudta, milyen órán ül. Manapság elég csúnya pasik vannak mindenfele.
39es a male gaze/female gaze általánosságban a férfi/női perspektívát jelenti. Az első cikk amit belinkeltem abban van amirol te beszélsz a filmes, mert először a filmek/művészet kapcsán kezdtek el ezzel foglalkozni.
A második cikk amit küldtem az szól arról amiről én beszélek. Én férfi vagyok és abszolút azt tapasztalom hogy ez a male gaze female gaze közti közti különbség rendkívül sok mindenben jelen van. Ha beszélgetsz lányokkal akkor hamar rajohetsz te is. Érdekes és hasznos ilyenekrol tudni amúgy szerintem. De elég modortalan stílusban írsz, kicsit nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!