Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik azt állítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik azt állítják hogy az apatestű férfiak jönnek be nekik, azok hazudnak, ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom és hallgomásból is hallom, hogy nekem inkább az abatestű pasik jönnek be, akik ilyen cukibbak jobban bejönnek mint a kigyúrtak.... Ez ha hazugság akkor miért hazudnak ebben a nők?

[link]

júl. 9. 12:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az első linkeden kattints rá imagesre.

Ne mazsolázd ki a dagadtakat.

júl. 9. 12:27
 12/25 A kérdező kommentje:
11. Mióta apatest a Jason Momoa teste? Ez egy sportos férfias test ami kidolgozva...elég érdekesen gondolkodnak a nők akkor?
júl. 9. 12:32
 13/25 A kérdező kommentje:
# ami nincsen teljesen kidolgozva...
júl. 9. 12:32
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint sem a kigyúrt test, sem a dad box nem tetszik.

Nekem pl a vékonyabb, “paraszt szálkás” izomzat tetszik.

júl. 9. 12:34
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

12, amióta létezik a dad bod definíció.

Ez a "kidolgozott, de épp nem forgat" test.

Ezt nem a nők gondolják, ezt a világ gondolja. Ha nők találták volna ki, akkor lenne realisztikus mom bod, nem az, hogy Heidi Klum a szülőszobából megy a kifutóra.

júl. 9. 12:39
 16/25 A kérdező kommentje:

"amióta létezik a dad bod definíció"

bad bod megfogalmazás alatt nem csak ilyen Mamoa testek vannak...

júl. 9. 12:42
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

3

Nem, az apatest továbbra sem a dagadtat jelenti.

júl. 9. 12:47
 18/25 A kérdező kommentje:
17. 5, 10 kg plusz az nem dagadt kategória..
júl. 9. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Akinek 5-10 kg plusszal terhes hasa van, az valamit nagyon rosszul csinál, vagy csak simán rémesen szar a genetikája.
júl. 9. 12:57
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Van akinek ilyen van akinek olyan jön be. Ez nem általánosítás. Nekem sem a kigyúrt, kockahasú férfiak jönnek be, hanem inkább a másik véglet. Ez van. Nem kell hazugnak beállítani senkit.
júl. 9. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!