Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! TE ismerkednél magaddal, ha a másik nem lennél?
Figyelt kérdés
Régóta nincs párkapcsolatom, és elgondolkodtam ha vajon én, ha nem én lennék, megismerkednék magammal, ismerkednék-e vele.
Remélem érthető a kérdés :/
Te hogy vagy ezzel?
júl. 9. 10:11
21/30 anonim válasza:
Kizárt dolog! Átmennék az utca túloldalára. Néha a feleségemet sem értem, mit eszik rajtam.
22/30 anonim válasza:
Köszönöm a kérdést! Jól vagyok! Van hova fejlődnöm. Pártalálás okés, kapcsolat megtartása már nehezebb. Hamar elvesztem az érdeklődésemet a másikban.
23/30 anonim válasza:
Őszintén? Fogalmam sincs.. Nem vagyok nő. Eleve más hormonok, folyamatok zajlanak le egy nőben, ha bejön neki egy férfi, mint fordítva. Nem tudom magam csak úgy beleképzelni.
Ha ő belegondol abba, hogy lefekszik egy jó pasival, neki az valószínűleg izgalmas lesz. Hát ha én belegondolok, kicsit kellemetlenül kezdem érezni magam.
25/30 anonim válasza:
Hát nem főleg a személyiségem miatt.
27/30 anonim válasza:
Miért kívánsz nekem ilyen rosszat, hogy én nő legyek?
28/30 anonim válasza:
Ami a külső adottságaimat illeti, igen (amint a mellékelt ábra is mutatja 😀), a továbbiakat tekintve viszont nem, mert ritka pocsék természetem van.
N, nem egyedülálló
29/30 anonim válasza:
Igen így megtudnám mennyire pervi nő lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!