Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednél olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyannal aki hamarosan el fog költözni az ország másik felére?

Figyelt kérdés

Te pedig nem feltétlenül akarsz költözni. Bár éööen szóba jöhet.

Persze ez alatt az idő alatt az is kiderülhet hogy nem illetek össze, barátnak viszont jó lehet.

2017. jún. 28. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már most látom, h ennek kínlódás lesz a vége.
2017. jún. 28. 07:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet.
2017. jún. 28. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Még egy meglévő kapcsolatban is nehéz, ha nincs 100% bizalom.. Hát még egy most kezdődben.

Szóval ezért én bele sem kezdenék.

2017. jún. 28. 07:39
 4/8 A kérdező kommentje:
És amennyiben azon a helyen neked is jobb lenne a fizetésed?
2017. jún. 28. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem, a távkapcsolathoz én nem értek. Ilyesmit legfeljebb egy már többé-kevésbé bejáratott kapcsolatban tudnék elképzelni, abban is csak ideiglenesen. Tehát biztos terv legyen, hogy hamarosan megint közel leszünk egymáshoz. Kezdő, ismerkedő szakaszban kizárt, hogy vállalnék ilyet.
2017. jún. 28. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedni persze hogy lehet. Én pl jelenleg egy tőlem 350km-re lakó lánnyal ismerkedek neten. Csak ne várjatok semmi komolyat, maradjon szimpla társalgás.
2017. jún. 28. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok alkalmas távkapcsolatra. Próbáltam már, nem működött. Vagy tudom, hogy bármikor átmehetek a másikhoz (még ha nem is akaszkodtam soha a páromra így), vagy köszönöm nem. Költözni meg nem fogok a fővárosból.

Ismerkednék vele, de előre tisztáznám, hogy ez így csak barátságként működhet. Felmerülhet a kérdés, hogy mi van, ha beleszeretek, csakhogy magamat ismerve nem tudok olyanba, akivel nem tudok tervezni így.

2017. jún. 28. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem! nem! nem!
2020. okt. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!