Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! TE ismerkednél magaddal, ha a másik nem lennél?
Régóta nincs párkapcsolatom, és elgondolkodtam ha vajon én, ha nem én lennék, megismerkednék magammal, ismerkednék-e vele.
Remélem érthető a kérdés :/
Te hogy vagy ezzel?
Biztosan leszólítanám magam. Aztán, mivel jól kijövünk velem, elgondolkodnék, hogy másnak is ilyen könnyen kapható vagyok-e. Kiderülne, hogy a legféltettebb titkaim sokáig őrzöm.
Köszönöm ezt a skizofrén kérdést, igazán jólesett! Végre kiírhattam magunkból!
Nem, sajnos ocsmány vagyok és első látásra túlzottan érdekesnek sem mondanám magam. Mogorvának, esetleg agresszívnak tűnhetek.
Ráadásul ha nő lennék szerintem jól néznék ki, úgyhogy a saját férfi verziómnál sokkal jobb pasikat is kaphatnék. Szóval nem.
Ronda nő vagyok, szóval alap, hogy nem. Mégis melyik férfinak kellene egy bányarém?! Bocs, melyik NORMÁLIS férfinak? És még a "kellene"-re is helyeznék némi hangsúlyt, mert az nem igazán ér, hogy egyéb lehetőség híján ráfanyalodna csukott szemmel beleüríteni meg kiszolgáltatni magát vele...
A többiről nem is beszélve; én nem vagyok érdekes, szórakoztató, humoros, folyton pörgős, akit lehet ide-oda ráncigálni programokra, utazgatni stb., nyilván a ma emberének ez sem megfelelő így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!