Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! TE ismerkednél magaddal, ha a másik nem lennél?
Régóta nincs párkapcsolatom, és elgondolkodtam ha vajon én, ha nem én lennék, megismerkednék magammal, ismerkednék-e vele.
Remélem érthető a kérdés :/
Te hogy vagy ezzel?
10.
Igazából ez egy jó jellemzése egy női incelnek.
9.
Te félreértetted a kérdést.
A kérdés az volt, ha Te ahogy kinézel, amilyen ruhában vagy, amilyen a kisugárzásod, szembe jönne az utcán, akkor szeretnél-e megismerkedni vele. Szimpatikusnak találnád-e.
Vagy akár egy rövidebb ismeretség után, amilyen/aki vagy szimpatikus lenne-e számodra.
Persze! Legalább lenne valaki, akinek jó a humora!
Én nagyon bírnám. :)
Külsőre abszolút. Személyiség ügyileg kérdés, hogy ugyanilyen maradnék-e férfiként, mint most nőként. Pontosan ugyanilyen jellemű emberrel nem biztos, hogy hosszútávon kijönnék. De minimális változással, ami pl a férfi-női agy miatt amúgy is valószínű...igen.
Igazából férjem egészen hasonló hozzám, csak a stílusa kicsit szolidabb (én tetovált, piercinges vagyok, extrém színű és fazonra vágott hajjal, vagányabb ruhákkal, míg ő első blikkre sokkal egyszerűbb, csak egy kis tetoválása van, az sem látszik ruhában, semmi piercing, természetes haj, egyszerű ruházat). De eredetileg mindketten szőkék, kék szeműek vagyunk, aránylag alacsonyak, viszont sportosak, hasonló érdeklődéssel... Szóval mondhatjuk, hogy ő kb a férfi verzióm, és egymást választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!