Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkhöz szól a kérdésem! Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdésem! Hol ismerkedtek 28-35 éves korig?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési céllal írom a kérdést.

A kérdésem főleg nő társaimhoz szól. Volt egy kapcsolatom, tavaly szakítottunk de már 28 éves vagyok. Ennyi idősen hol a fenében lehet párt találni? Ha csak 20 éves lennék feltalálnám magam, ott vannak a bulik, sajnos nagyon sok fiatalabb ismerősöm van, a korosztályomba szinte senki. Ha el is megyek bárhova strandra , kirándulni , akár csak az utcára szimpla szexelési szándékkal szólítanak le maximum.

Az internetes ismerkedés nekem sose ment és őszintén rosszul is vagyok tőle. Nem találom a korosztályomat ha még egyáltalán van normális egyedülálló férfi ennyi idősen .

Velem hasonló korú nőtársaim hol és hány évesen ismertétek meg a párotokat?

júl. 8. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De neki nem jött be a net, úgyhogy ezt hiába írjátok. Nekem sem, bár más okból, mint a kérdezőnek, a kinézetem miatt (ha nála is ez lenne az ok, élőben nem szólítanák le még "amiatt" sem). Azért még így is érdekelne engem is, hogy élőben hol lehet.
júl. 9. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
De cseszd meg, nekünk az jött be. Ennyi.
júl. 9. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Remek, csak ezzel ő nincs kisegítve, világosan leírta, hogy neki az sosem ment, és rosszul is van tőle. Ilyen tapasztalatokkal és ellenérzéssel ajánlgathatják neki 600-an is, hogy deee, nyomjad csak a Tindert/Badoot, jó az, nekem jó volt...
júl. 9. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Többségnek bejön. Akinek nem, az így járt. Az járjon el randi programokra.
júl. 9. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha nem “ismerkedtem” szándékosan, kapcsolat céljából és nem is hiszem hogy tenném. Első két kapcsolatom sulis ismertség volt, a mostani páromat meg közös barát által ismertem meg.
júl. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!