Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkhöz szól a kérdésem! Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdésem! Hol ismerkedtek 28-35 éves korig?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési céllal írom a kérdést.

A kérdésem főleg nő társaimhoz szól. Volt egy kapcsolatom, tavaly szakítottunk de már 28 éves vagyok. Ennyi idősen hol a fenében lehet párt találni? Ha csak 20 éves lennék feltalálnám magam, ott vannak a bulik, sajnos nagyon sok fiatalabb ismerősöm van, a korosztályomba szinte senki. Ha el is megyek bárhova strandra , kirándulni , akár csak az utcára szimpla szexelési szándékkal szólítanak le maximum.

Az internetes ismerkedés nekem sose ment és őszintén rosszul is vagyok tőle. Nem találom a korosztályomat ha még egyáltalán van normális egyedülálló férfi ennyi idősen .

Velem hasonló korú nőtársaim hol és hány évesen ismertétek meg a párotokat?

2024. júl. 8. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De neki nem jött be a net, úgyhogy ezt hiába írjátok. Nekem sem, bár más okból, mint a kérdezőnek, a kinézetem miatt (ha nála is ez lenne az ok, élőben nem szólítanák le még "amiatt" sem). Azért még így is érdekelne engem is, hogy élőben hol lehet.
2024. júl. 9. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
De cseszd meg, nekünk az jött be. Ennyi.
2024. júl. 9. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Remek, csak ezzel ő nincs kisegítve, világosan leírta, hogy neki az sosem ment, és rosszul is van tőle. Ilyen tapasztalatokkal és ellenérzéssel ajánlgathatják neki 600-an is, hogy deee, nyomjad csak a Tindert/Badoot, jó az, nekem jó volt...
2024. júl. 9. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Többségnek bejön. Akinek nem, az így járt. Az járjon el randi programokra.
2024. júl. 9. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha nem “ismerkedtem” szándékosan, kapcsolat céljából és nem is hiszem hogy tenném. Első két kapcsolatom sulis ismertség volt, a mostani páromat meg közös barát által ismertem meg.
2024. júl. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!