Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkhöz szól a kérdésem! Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdésem! Hol ismerkedtek 28-35 éves korig?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési céllal írom a kérdést.

A kérdésem főleg nő társaimhoz szól. Volt egy kapcsolatom, tavaly szakítottunk de már 28 éves vagyok. Ennyi idősen hol a fenében lehet párt találni? Ha csak 20 éves lennék feltalálnám magam, ott vannak a bulik, sajnos nagyon sok fiatalabb ismerősöm van, a korosztályomba szinte senki. Ha el is megyek bárhova strandra , kirándulni , akár csak az utcára szimpla szexelési szándékkal szólítanak le maximum.

Az internetes ismerkedés nekem sose ment és őszintén rosszul is vagyok tőle. Nem találom a korosztályomat ha még egyáltalán van normális egyedülálló férfi ennyi idősen .

Velem hasonló korú nőtársaim hol és hány évesen ismertétek meg a párotokat?

júl. 8. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, hogy férfiként válaszolok. Nekem több ismerősöm is baráti társaság útján talált új párt. Netes társkeresőkön ők is max szexpartnert találtak.
júl. 8. 20:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Minden ötletnek örülök, ami értelmes! El szerettem volna kerülni a ,,majd én dugok veled , azért nincs senkid mert nem írsz vissza ‘’ kommenteket.
júl. 8. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem föleg gyerekkori kapcsolatrendszerek által lett csak mindig komoly barátom. Pl tinikorbol. Netről soha. Diszkobol is csak tinin egy.

Ismeros ismerősének ismerőse meg ezek. Vagy pl 2 banda volt egyikben voltan a parommal de a 2 banda ismerte egymást felnove meg a másik bandábol jártam egy másikkal.

Vagy pl általános suliban felsobb evfolyamba járt a tesoja igy szegrol végrol ismertük egymást aztán azzal akivel szinten felnove jottem össze csak stb.

Vagy tesom barátjának volt a lakotársa.

Stb.

Új ismerettségekbol idegen akkor lett mikor pl külföldön vendéglátoztam. De azzal is valahol közösek voltunk mert mindketten akkor kezdtunk uj életet. Aztán ugye neki is van kint bandája körei családja haverjai igy amikor szakitottunk es en stoppoltam akik felvettek pasik kiderult hogy azok ismernek engem is a barátom is csak ők másik kör.

De aztán még onnan is ezment hogy kapcsolatrendszereken belul lett KOMOLY kapcsolatom.

Az idegenek vagy pl netes pasik is eleinte semmi többnek nem látnak csak vmi sétáló lyuknak. Idegennel valo ismerkedésnél az első vergődések ezem mennek hogy képbe kell öket tenni hogy tudják azt hogy a személyemben kivel alltak szóba.

Megesett nem egy olyan is mikor nagypofával indítanak hogy csak laza kell meg szexkapcsolat, aztán pont ezek sírnak a végén, és rágják a küszöböt hogy de én vagyok a nagy ő menjek vissza.

Na tele vagyok ilyen barom zaklatókkal is. Akik nem fogják fel hogy ki vannak rakva.

Kicsit visszabb kéne venni az arcukból ismerkedésnél. Csak szex. Aha b+.

júl. 8. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Illetve amit még halottam budapesti ismerősöktől, már ha te ott laksz. Vannak ilyen ismerkedős estek amik jók lehetnek. Náhány lány ott is talált barátot...
júl. 8. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Lehet baráti társaságon keresztül, megbízhatóbb, de közben kétélű is a dolog, mivel házinyúl, és ha valami balul sül el, akkor kínos lesz vele baráti találkozókon újra összefutni. (kevesen tudják éretten kezelni egy ismerkedés lezárást, és mégis tovább találkozni közös körökben)

Vannak ismerkedős rendezvények, pl Pesten havervagy-ok, ahol mindenféle korosztály megfordul. (bár a legtöbb csaj inkább csak figyelem és validation seeking miatt megy)

Vannak valentinnapi progrik, rapidrandik ... ott csajok annyi kontaktot és ajánlatot kapnak, amennyit csak elbír a telefonuk.

Sima buliban is lehet, viszont ott ne csak testi kommunikáció legyen (értsd, tánc, simulás, aztán csók, szex ... ) mert az nem lesz hosszútávú. Olyanra bulira gondolok, ahol amellett, hogy van zene és tánc, lehet beszélni is. Aztán ha valaki komoly szándékú, akkor nem 1 este akar lefektetni, hanem kontaktcsere után randikra hív. De ez ott helyben is ki tud derülni, hogy mennyire komoly.

De bárhogy is, elsősorban attól függ, hogy mik a lehetőségeid, hogy hová valósi vagy.

júl. 8. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:

"azért nincs senkid mert nem írsz vissza ‘’ kommenteket."

Ez csak azokra vonatkozik akik azt állítják senki nem akar velük ismerkedni. Ami nem igaz

De akik tudnak azért ismerkedni, annak nem kell minden privatra válaszolnia hogy elhiggyük valóban ismerkedni szeretne. Csak éppen élőben ismerkedne, nem online

júl. 8. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Végülis itt is tudnál csak itt sok az incel és egyéb állat fajta.

De sokkal jobb suliban vagy közös hobbi kapcsán.

30F

júl. 8. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
21 évesen ismertem meg a férjemet egy tanfolyamon, 26 évesen mentem férjhez.
júl. 9. 05:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Tinder. Nekem nagyon bejött, max 1-2 idiotaval beszélgettem ott, a többség teljesen normális volt.
júl. 9. 07:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Badoo. Nekem nagyon is bejött.
júl. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!