Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek ismerkedni a nők?
2
Nem ez az oldal a lényeg. Mindenhol ez van ami itt is. Írtam.
A volt barátnőim közül kettőt ezen az oldalon ismertem meg.
A nők (általában) szeretnek ismerkedni, csak kérdés, hogy egy férfi fel tudja-e kelteni az érdeklődést. Ha nem, akkor ennyi.
A csajozás művészet, ezt is tudni kell csinálni.
Ebben is vannak szintek. Van, aki egyáltalán nem ért hozzá. Más valamennyire konyít, mások meg profik benne, és olyan eredményeket érnek el, amiről a hétköznapi fickó csak álmodik, vagy még azt sem.
Jó hír azonban, hogy mint másban az ismerkedésben is lehet fejlődni.
4
"A nők (általában) szeretnek ismerkedni"
De hol? Mert mindenhol tízszer annyi férfi próbálkozik. Női próbálkozás elvétve van. A tindertől kezdve mindenhol a férfiak óriási többségben vannak.
Amint említettem, a csajozás művészet.
Picasso kitűnt a sok társa közül, egyedit alkotott.
A csajozás ugyanez: légy jobb, mint a többi pasi.
Ha pl. egy nőnél 10 félénk pasi próbálkozik, és 1 magabiztos, akkor valszeg ez utóbbi lesz a befutó.
Látom sikerült magadra ismerni abban amit írtam. Nagyon sajnálom, ha ennyire megérintette az érzékeny lelki világod.
1. A nők jobban elvannak magukban szex (és kapcsolat) nélkül. Pont ezért nem érzik szükségét folyamatosan a pasizásnak, ismerkedésnek. Aki meg esetleg szexmániásabb, az tudja, hogy nyert ügye van, és nagy eséllyel megkapja azt egy éjszakára, akit kinéz magának, elég jeleket küldenie, nem kell effektíve ismerkedni.
2. Azok a nők, akik meg hajlandók lennének ismerkedni, válogatósabbak, hogy hol, mikor ismerkednének. A rossz tapasztalatok miatt a nők egy nagy része nem hajlandó idegenekkel ismerkedni, hanem inkább már meglevő társaságaik révén ismerkednek (baráti társaságok, hobbikörök, sportegylet stb.), legalábbis élőben...
mert mit tapasztalunk? azoknak a férfiaknak a nagy része, akik élőben ismerkednének, bunkó, tolakodó és / vagy csak szexet akar. Ilyenekkel meg a többségünk nem akar ismerkedni (nem köszön, intim és tolakodó bókokat nyomat, szakállas suttyó netes poénokkal jön, ismeretlenül érintget és tapiz, alkalmatlan időpontban "udvarol", a visszautasítást üvöltve és csapkodva vagy gúnyolódva fogadja stb.). Én még adtam esélyt olyannak, aki így szólított le, de megértem azt a nőt is, aki nem. Főleg szórakozóhelyeken nehézkes a dolog, ahol még ittas állapotban is vannak ezek a férfiak - nemrég voltam osztálytalálkozó után diszkóban, 10 férfiból, aki odajött smúzolni, egyben volt annyi illemtudás, hogy köszönt, megkérdezte, hogy zavar-e, bemutatkozott... a többi meg az a típus volt, aki konkrétan elrángatott a társaságomtól a parketten, vagy a kattos srác, aki nem bírta elviselni, hogy az egyik barátnőm nem rá figyel, ezért feszült inakkal a nyakán morcos képpel nézte és követte végig, belemászva az aurájába.
Aki meg hajlandó ismerkedni, az inkább átmegy társkeresőre. Nem kevés ott a nő, de férfiból túlkínálat van, mert ott van a sok csak b...ni akaró meg feleség mellé mellékest kereső suttyó. Így meg nyilván tudnak válogatni (én Bumble-ön voltam fent, nagyon szigorúan válogattam számomra fontos dolgok alapján, és így is volt heti pár profil, aki megfelelt volna nekem... nem akartam mindenkinek meg a kutyájának is esélyt adni, ha előre látom, hogy más sokkal jobban passzolna hozzám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!