Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak komolyan "pénz-lakás-kocsi" megléte esetén is nagyon küzdenek hogy nőt találjanak?
Itt gyakorin írták már sokan hogy neki jó egzisztenciája van stb. de mégsem ér semmit mert nők levegőnek nézik.
Ez gondolom ritka kivétel, ha valakinek extrém rossz a kommunikációja.
Es elotte elhajtottak a nok? Utana meg hirtelen vonzo lettel, hogy leslay-elted itt a GYK-t? Vagy hogy volt ez? :)
40F incel
38.
Igen,sok dologban igazad van, ezt kár lenne tagadni.
Egy valamiben azonban óriási szerencséd van.
Olyan párod van, amilyen az ideálod volt.
Na ez egy óriási mázli.
Az tudtad, hogy a férfiak 80%-a nem olyan, és nem azzal a nővel van, akit igazàn jó nőnek tart minden szempontból ???
A férfiak 80%-a nem olyan nővel van, aki álmai nője, hanem amilyen éppen elfogadhatóan az útjába jőtt.
Az igazán nagyon csinos, nagyon jó nőhöz óriási szerencse kell, és férfiként is iszonyatosan jól kell hozzá kinézni.
Átlag felettinek kell lenni jóval.
Az igazán csinos, nagyon jó nőknek bizony komoly áruk van.
Na látod, ràjuk igaz, hogy értük tényleg tenni kell, nemis keveset.
Én sokszor elgondolkodtam azon, hogy micsoda öröm és boldogság lehet az élet azoknak a férfiaknak akik igazán jó nővel tudnak eggyütt lenni.
Ez egy iszonyatos boldogság, és felhőtlen gond nélküli élet.
Nincs az a gond, nincs az a probléma, amit egy csinos szép, jó nővel ne lehetne megbeszélni.
Sokan erről egész életükben csak álmodoznak.
42. Ami neked hihetetlen, az nem azt jelenti hogy másnak lehetetlen. Stílus, ki is vagy mint ember, mikhez értesz, hogy kommunikálsz...
Annyira gagyik vagytok már ne is haragudjatok meg! Nálatok a jó nő az valami Premier League-ben játszó, top csapatban a legmenőbb játékosokra hajtó szőke, totál szilikon, érdekkapcsolatra kihegyezett biccs. Most az a problémátok hogy nincs ilyen nőtök? Ne röhögtessétek már ki magatokat!
Már szánalom a köbön amit itt lerendeztek! Brühühű nincs jó nőm, brühühű, csak a leggazdagabb pasiknak van nőjük, de ahhoz is k*rva jól kell kinézniük. Hogy ti mennyire főnyeremények lennétek egy nőnek! A baráti társaságomban megfordult pár hozzátok hasonló, mondjam a sztorikat?
Az egyiknek lerobban az autója miközben vitte haza az egyik női ismerősömet. Két város között voltak, erre a pali elkezdet sikítozni hogy most mi lesz... :D A másiknál elment az áram a lakásában, és hogy tovább mit is kellett volna csinálni, az már magas volt neki(kismegszakítót visszakapcsolni). Szóval a lényeg, hogy egy férfi megoldja a problémáit, nem picsog.
Egy férfi nem dadog, meg nem ül és bámul mint egy birka, hanem megszólít és beszél. Egy férfi dönt és vállalja a felelősséget a döntéseiért. Egy férfi tudja hogy hol a helye, tudja hogy honnan és hova tart.
Nálatok ugrik a tű, végtelen ciklusba kerültetek. Nektek a jó nő a neten naponta vizslatott modell külsejű nők és lányok, nektek ez az alap. Na és mit kezdenétek velük? Ha valaki h*lye a pénzhez, adhatsz neki 50MFt-ot, két hónap alatt elverné. Az hogy te mit gondolsz magadról negatív irányba az az életben nagyban meghatároz. Az meg hogy minek tartod magad alaptalanul, az meg csak lehúz, mert nem valós.
"Én sokszor elgondolkodtam azon, hogy micsoda öröm és boldogság lehet az élet azoknak a férfiaknak akik igazán jó nővel tudnak eggyütt lenni." Téged mi gátol meg benne?
Csak hogy jó sokan lepontozzanak irigységből és rosszindulatból, leírom. Nekem nem voltak gazdag szüleim, nem toltak a s*ggem alá menő autót, vállalkozást. Külsőre átlagos voltam, amolyan tucat+1 ember. Jelenleg van 3 házam, 7 lakásom, 2 autóm, főállásom, másodállásom ami a hobbim. Több diploma, közl az 50-hez sportos vagyok, egészségesen élek. A feleségem negyvenes, 165/54, csinos, vezető beosztásban dolgozik pénzügyi területen. Van gyerekünk, jól élünk de tudatosan.
Szerinted ez csak úgy van? Ezért nem kellett tanulni, dolgozni, megizzadni? Nők? Itt azt mondják rám hogy felszínes vagyok, amiért nekem k*rvára pontos elképzelésem volt arról, hogy milyen legyen a nő akit választok. Így van, 165/52-56, barna haj, sportos, vékony újjak, egyenes vállak, vékony nyak, nőies törékeny alkat. Kapaszkodj meg, volt 3 kedvenc nevem, és még az is bejött. Diploma mint végzettség, intelligencia, kommunikáció, saját élettel. Legyenek önálló céljai, legyen önmagában is életképes. Bak vagy mérleg csillagjegy, mert azt vettem észre hogy ezekkel vagyok kompatibilis.
Az apróbb tulajdonságokat már nem is sorolom.
Na én így csajoztam! Nektek meg random nők sem jönnek össze? Már boccs, de ehhez giga balf*sznak kell lenni. Adjak tanácsokat? Vagy linkeljetek már képeket mi az a szint ami már jó nő? Vagy milyen az a nő, aki már tetszene mint barátnő? Már nagyon kíváncsi vagyok!
Nekem mar ott megugrott a tu ilyen teren, hogy altalanos iskola utan csak szakmunkaskepzobe vettek fel.
Elvegeztem a szakmunkaskepzot nagynehezen, mert az elmeleti resze ment, de a gyakorlati nagyon nehezen, mert nincs gyakorlati erzekem/dexteritasom. Kiesnek a kezembol a dolgok kb.
De a szakmunkaskepzot is ugy vegeztem el, hogy jo eredmenyt ertem el egy tanulmanyi versenyen, mert az elmeleti reszet kentem-vagtam. A gyakorlati resze eleg fos lett, de annyira utcahosszal nyertem meg az elmeletit, hogy az eleg volt. Es igy lettem "szakkepzett" villanyszerelo. De nem ertem el nagy karriert, mert meglehetosen szar a dexteritasom, es lassan dolgozom, illetve a fizikai allokepessegem is gyenge, szoval nem igazan voltam foglalkoztatva, mert nem tudtam kivesni 20 meter falat 2 ora alatt. Szoval itt a 3 haz, 7 lakas mar eselytelen volt.
Szoval visszaterve a te ket peldadra, a kismegszakitot vissza tudtam volna nyomni (szakmai artalom), de a lapos gumit megprobaltam volna kicserelni (ha nem volt ugy megtepve az anya, hogy nem birtam volna kilazitani) csak kb. reggelre lett volna kesz, es kellett volna sztem egy kis kotszer, mert az ilyen dolgokban le szoktam serulni. Nem nagyon, de ver altalaban szokott lenni, meg sok-sok karomkodas. Tehat valszeg a gumival 50/50 lett volna, ilyen helyzetekben sokszor "konspiralni" szoktak ellenem a korulmenyek, pl. elnyalodik az anya, es csak flexszel lehetett volna leszedni a tocsavarral egyutt, vagy ugy leserulok, hogy nyomokotes kell.
Szoval igen, masok vagyunk. En elhiszem, hogy sok no probalkozott nalad, de kar a masik vegletet hozzam merni, basszus.
Ja igen, visszaterve a "karrieremre", miutan villanyszerelokent nem jott be az elet, sajat biznisszel probalkoztam, tobbfelevel is (hogy ne legyek masra utalva, hogy megteszik-e azt a szivesseget, hogy foglalkoztatnak-e), de uzleti erzekem sem nagyon van, emiatt annyit ertem el, hogy a hatosagokkal bokszoltam egy kicsit, de pl. a szuleimrol se tudtam levalni.
Viszont gyerekkorom ota erdekeltek a novenyek es a kerteszkedes (nem mintha fizikailag nagyon birnam), fokent a tropusi novenyek, orchideak.
Jott egy lehetoseg, hogy kikoltozzek kulfoldre, jo az ido, delies a munkatempo, vannak palmafak stb.
(Meg hogy lelepjek a magyar hatosagok elol a "bizniszeim" miatt)
Es hat most itt tartok. Nyelem a malathion-t, mint az allat, lehet turni a foldet, nem tul hajtos a munkatempo, mert a 2 osztalyt vegzett bangladesi cigany is csak bamul ki a fejebol. Mondjuk nekem ez is kisse megterhelo fizikailag.
"Nektek a jó nő a neten naponta vizslatott modell külsejű nők és lányok, nektek ez az alap"
Neked is, hiszen a feleseged ilyen lett, nem? :)
"Nektek meg random nők sem jönnek össze? Már boccs, de ehhez giga balf*sznak kell lenni"
Nem, a mai vilagban a nok elvarasai nagyok. Foleg a jo noke. Baromi nehez oket megugrani.
Marmint arra vagy kivancsi, hogy nekem milyen a noi idealom? Amugy vicces, hogy en mindig ugy probaltam ismerkedni, hogy az ismeretsegi koromon keresztul. A netes ismerkedes abszolut felejtos volt, mert kulsore se vagyok egy adonisz, na....
Es az ismeretsegi koromben sosem volt olyan no, akire azt mondtam volna, hogy igen, o az idealom, mert 10/10. Tehat meg probalkozni sem probalkoztam olyan noknel, akire azt mondtam volna, hogy 10/10. Az atlagosabb nokkel probaltam ismerkedni, akivel volt kozos tema, kozos pont. De max. a friendzone-ig jutottam. Vagyis az atlagosabb noknel sem volt eselyem, akinek bejottem, azok az atlag alattiak pl. testi fogyatekossag stb. Nem zarkoztam el toluk sem, megprobaltam veluk a szexet is, de nem ment, mert nem volt vagy a reszemrol. Teljesen fura helyzet volt, kb. azt ereztem, hogy mit keresek en itt. Ugye Vampir Agi is arra panaszkodott, hogy Zoli batyank nem tudta megdugni. Szoval en is igy jartam, mint Zoli batyank. "Jot" tett az onbizalmamnak, hogy egy ronda not sem birtam megdugni (de azert megujjaztam).
Tehat diohejban ennyi a tortenetem, emiatt nem is tudsz tanacsot adni, mert neked a kezdetektol fogva maskepp alakult minden. Kb. szuletesunktol fogva nem egy ligaban jatszunk. En orulok a sikereidnek, nem mondom, hogy nem vagyok kicsit irigy, de megprobalok nem az lenni :)
40F incel
Ja, hat en nem tutorial modban elem az eletem :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!