Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak komolyan "pénz-lakás-kocsi" megléte esetén is nagyon küzdenek hogy nőt találjanak?
Itt gyakorin írták már sokan hogy neki jó egzisztenciája van stb. de mégsem ér semmit mert nők levegőnek nézik.
Ez gondolom ritka kivétel, ha valakinek extrém rossz a kommunikációja.
30.
Tudod ez úgy van, hogy a nő az akkor jön amikor az ember nemus akarja.
Amikor házas, vagy éppen foglalt.
Akinek nincs senkije, az meg nagyon akar, és annak meg nem sikerül semmi.
Egyébként szerintem te nem nézel ki roszúl, csak lebecsülöd magad.
Hidd el, rengeteg múlik most a külsőn.
Ha valaki jól néz ki leakarnak csapni rá a nők még úgyis, hogy látják a feleséget.
Ha nem néz ki jól, akkor meg észre sem veszik.
Ha szabad, ha foglalt.
Mindegy.
A lényeg, hogy mit látnak belőle. Elő lehet adni a Janit vagizva, és azt senki sem látja hogy 5ezerért tankolsz. De ismernek és mindenki tudja ki vagy.
Meg lehet az is, hogy lottót nyertél, videojátékokra költötted, de a szobád 4 falán kívül maximum anyukád lát néha. Sokra mész a milliárdokkal így.
Szóval a lényeg csak annyi, hogy ismerjenek minél többen és légy emberek között.
Szoval.... Igen massziv mennyisegu penz segit a noknel valo sikertelensegen:
Csak az a baj, hogy nincs olyan tehetsegem, amit konnyen es gyorsan forintosithatnek.
40F incel
33. Eddig mit csináltál? Az első lépés az, hogy beismered magadnak hogy ahol jelenleg tartasz, az az elmúlt éveid döntéseinek a hozadéka. Hogy milyen lesz az életed 2-3 év múlva, az meg a jelenlegi döntéseid hozadéka lesz.
Azon rugózni hogy a rajtnál vannak előnyösebb helyzetben lévők is? Igen, és akkor mi van? Mindenkinek vannak erősségei! Ezekre kell edzeni, nem arra amiben gyenge vagy.
Egyébként meg vannak vesztes emberek is, akik megrekedtek a folyamatos panaszkodásnál, hát igen, semmit sem tenni önmagukért sokkal kényelmesebb és egyszerűbb mint megdolgozni érte.
Amikor este lefekszel, át szoktad gondolni a napod hogy mennyivel lettél több, jobb, tettél-e valami hasznosat önmagadért vagy a környezetedért? Vagy csak úgy várod hogy mikor jön már el az arany élet?
"Eddig mit csináltál?"
Dolgozom, mint egy normalis, felnott ember.
40F incel
34.
Lehet, hogy van igazad,de azért egy valamibe gondoljunk bele.
Azok az emberek, akik boldog párkapcsolatban élnek,/ több milió, világ szinten több miliárd/, azok mind kőkeményen tettek valamit ???
Azok mind sportoltak, diétáztak, kondi terembe jártak, stb stb.
Nem. Hidd el, hogy nem.
Az a természetes, ha éled az életed.
Dolgozni jársz, boltba,társaságba jársz, meg minden ilyenek.
Aztán majd valahol őszeakadsz valakivel. Lehet pont akkor, amikor a lerosszabbul vagy felöltözve, nőként nem vagy kisminkelve, stb.
Hidd el, az emberek nagy többsége így akadt össze a párjával, és nem azért, mert "kőkeményen" tett érte valamit.
Ha az égvilágon semmit nem csinálsz, csak éled a mindennapi életed, akkor is összekéne akadni valakivel.
Csakhát manapság ez sajnos nem nagyon működik.
Régebben azt mondták, hogy ha csak egy kicsit is jól nézett ki valaki, akkor még akkor is belebotlott valakibe, ha nem akart.
Ma már ez sajnos nem így van. Ha nagyon akarsz, akkor sem botlassz bele senkibe.
37. Nem értetted meg mi volt a mondanivalóm lényege. Én a folyton panaszkodókra értettem, akik szerint mindenkinek könnyebb aki gazdagabb, sikeresebb, jóképűbb stb. Ha nekik ez a mérce, akkor tegyenek érte.
A 21. századi folyamatos pörgést, külsőségeket, optimizmust, ál emberkedést ugyanolyan képmutatónak és számítónak találom, ha az nem belülről jön.
Szóval a lényeg, hogy aki csak panaszkodik, az nézze már meg hogy az álmaiért mit is tesz vagy tett.
Én a saját példámból kiindulva mondom amit mondok, ugyanis én is voltam olyan, hogy szinte irigykedtem olyanokra akik bizonyos területeken jobbak volta mint én. A megoldás minden esetben az volt, hogy én is tettem azért hogy oda kerüljek. Viszont ez nálam belülről jött. Anno nekem is volt női ideálom, és milyen fura, pont olyan is lett a feleségem. Bármit elérhetsz amit komolyan veszel, a kérdés az, hogy mennyit kell érte tenned és vállalod-e.
Mivel házas vagyok, így a tipikus nőzés nálam kizárt, nem lépek félre. Viszont kép nélkül itt a gyk-n 10 nővel biztosan megismerkedtem, ennek felével kapcsolat is lehetett volna ha úgy döntöttem volna. A világ folyamatosan átalakul, ami tegnap még jó volt az ma már nem, ami tegnap még elég volt, az ma már nem. Adaptáció, ez a lényeg. Irdatlan az adatmennyiség ami egy nap az embert éri, óriási a tempó. Ilyen lett a világunk. Ha egyedül vagy az nem probléma hanem lehetőség. Én így fogok fel mindent.
Igen, el kell ismerni nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkit megmenteni önmaga elől. Senki de senki nem fog mások boldogságáért tenni ilyen téren, ez amolyan szóló játék.
Ja, de gondolom 16 evesen vesztetted el a szuzessegedet, aztan volt jopar kapcsolatod, mielott megismerted a felesegedet. Tehat alapvetoen jo adottsagaid vannak.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!