Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti a "nő dug pasit felcsatolhatóssal" dolgot még heterónak tartjátok vagy inkább enyhén biszexnek?
Hé, ne felejtsétek már el, ill aki még nem tudná, a férfi "G"-pontja a prosztata ami seggén keresztül érhető el!
Akkor búza vagy biszex az illető ha férfitől szeretné az ingerlését!
18: Lássuk jól értem-e? Tehát szerinted azzal, hogy megszületünk férfi vagy női testbe, el van döntve, hogy mi a szexuális szerepünk? Ha férfi lettem, akkor én dugom meg a nőket, ha nő lettem, akkor engem dugnak meg a férfiak, mert ez így rendeltetésszerű, ehhez vannak fizikai adottságaink, amin nem változtatunk?
Ellenben a személyiségünk nem úgy néz ki, hogy a férfiaké pl. egy kék fénylő gömb, a nőké meg piros, hanem mindenki maga dönti el, hogy mi akar lenni és akár dönthet úgy a nő, hogy ő pedig kék lesz a férfi úgy, hogy ő piros, vagy akár lehetnek mindketten lilák, zöldek, feketék, fehérek, stb?
Lássuk jól értem-e? Tehát szerinted azzal, hogy megszületünk férfi vagy női testbe, el van döntve, hogy mi a szexuális szerepünk
Heteróéknál igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!