Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti a "nő dug...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti a "nő dug pasit felcsatolhatóssal" dolgot még heterónak tartjátok vagy inkább enyhén biszexnek?

Figyelt kérdés

2024. júl. 5. 22:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak nőtől vágyik ilyesmire, akkor hetero.
2024. júl. 5. 22:49
 2/28 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon bzisnak inkább. Nagyon
2024. júl. 5. 22:49
 3/28 anonim ***** válasza:
53%
A nők többsége férfit szeretne, nem pedig szubmisszív pasit, szóval innentől bukott a történet a többségnél.
2024. júl. 5. 22:57
 4/28 anonim ***** válasza:
74%
Nekem aztán mind1, de engem taszít, nem csinálnám. Pont ennyire érdekel a dolog.
2024. júl. 5. 23:07
 5/28 anonim ***** válasza:
62%
Nekem SEMMI bajom a biszexualitással (sőt én is az vagyok). De ha valaki ilyet csinál, és kő heterónak vallja magát, azt úgy kicsit megmosolyognám. Azért minimum látens biszex valószínűleg.
2024. júl. 6. 00:14
 6/28 anonim ***** válasza:
38%
Enyhén? Ha azt várja egy pasi hogy f@sz járjon a şeggében akkor legalább teljesen biszex, de ha ő nem akarja soha megdugni a nőt akkor már meleg.
2024. júl. 6. 01:02
 7/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem lehet heteró. Nem attól lesz valaki bi vagy meleg, hogy az ánusza is erogén zóna (ahogy amúgy sok nőnek is az), hanem attól, hogy férfiakhoz vonzódik.
2024. júl. 6. 01:48
 8/28 anonim ***** válasza:
82%
7# lehet, hogy heteró de számomra ez a fordított felállás önmagában lenne buz.is és számomra kellemetlen is hogy egy nagy szőrös férfikuffert kéne megdugnom. Nagyon antiszexuál😅élből nem akarok senkit se én dugni,de ha mégis akkor csak egy nálam puhább kisebb gyengébb lánnyal tudnám elképzelni. Valahogy igy szép hogy a nagyobb test dugja a kisebbet,nem fordítva
2024. júl. 6. 06:55
 9/28 anonim ***** válasza:
37%
Ez b.zis. nem bi.
2024. júl. 6. 07:26
 10/28 anonim ***** válasza:
13%

Engem pĺ megrakhatna egy lány, viszont egy hármasozást sose vállalnék FFN felállásban, mert rohadtul undorító számomra egy férfi teste.

Bi lennék?

2024. júl. 6. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!