Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, izgalmas lenne úgy csajosítani pasit, hogy egy személyben legyen a pasitok és a barátnőtök is?
Figyelt kérdés
#biszexualitás #heteroszexualitás #vibrátor #műpénisz #nyalás #farok #szerepcsere #felcsatolható #biszexuális #felcsatolhatós
2017. aug. 17. 09:50
2/5 A kérdező kommentje:
Bízhatok egy emberibb, kedvesebb válaszban is?
2017. aug. 17. 10:40
3/5 anonim válasza:
Egyik exem engedte meg néhányszor, hogy kicsit átalakítsam. Rúzs, egy csini felső, gyönyörűen megcsináltam a haját is (vállig érő aranyszőke fürtjei voltak). Az utcára nem volt hajlandó így kimenni, mert apró városban élünk, de így is nagyon jó volt.
Szóval igen, számomra nagyon izgi dolog és élveztem. A későbbi férfi partnereim nem akarták, már akinek be mertem vallani efféle érdeklődésemet.
4/5 anonim válasza:
miért igy szeretnéd? a biszexualitás annyit jelent,hogy lánnyal is és fiúval is élvezed a szexet.
mikor kivel- de annak megfelelően viselkedik a partnered amilyen nemű.
felesleges fiút lányszerepbe kényszeriteni.
(természetesen minden meg van engedve ami két ember számára kellemes,igy nem kritizálok semmit csak fontos,hogy mindkettőnek kellemes legyen)
5/5 A kérdező kommentje:
Én srác vagyok, akit izgatnak az ilyen játékok, ennyi. ☺️
2017. aug. 22. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!