Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, egy passzív bi srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy passzív bi srácnak hány százalék esélye lenne nálatok? Lenne egyáltalán?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 20:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%
0. Sőt, mínusz.
2021. febr. 21. 20:53
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

Passzív biszex vagyok, de összesen egyszer volt példa rá, hogy valaki emiatt ne akart volna összejönni velem. (Amiért utólag visszagondolva hálás is lehetek, nem a hűség mintaképe az a csaj.)

Szóval: nyilván van, akinek ez nem szimpi. (Mint ahogy annyi más dolog is van, ami valakinek visszatartó erő lehet.) De nem érzem azt, hogy emiatt hátrányban lennék.

2021. febr. 21. 21:14
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Engem taszít, ha a férfi nem 100% hetero
2021. febr. 21. 21:22
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
0
2021. febr. 21. 21:27
 5/22 anonim ***** válasza:
50%
Nálam nem, mert engem taszít, ha a párjelölt biszex.
2021. febr. 21. 22:00
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Amennyiben tőlem nem vár semmiféle anális ingerlést (undorodom mindenféle formájától), és ezt nem is keresné másnál (ergo hűséges típus), akkor ugyanakkora esélye lenne, mint egy teljesen hetero srácnak.
2021. febr. 21. 22:05
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
ugyanannyi, mint egy aktív biszexnek, heteronak vagy panszexualisnak
2021. febr. 22. 00:06
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Csak a személyiség számít.
2021. febr. 25. 09:31
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Nálam lenne esélye,persze csak úgy ha együtt vagyunk nem jár más férfiakhoz,magyarul nem csal meg bár ezt heterótól se tűrném.

A fenék izgatásos dolgot se vállalnám be mert nagyon taszító,hogy oda nyúlkáljak.

De ezeket leszámítva semmi bajom a biszexekkel,összejönnék vele ha úgy adódna.

2021. febr. 25. 09:47
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha csak ennyi,hogy passzív biszex,akkor igen. Viszont ha te vagy az,akit nővé kéne nevelni,vagy felcsatolhatóssal dugni nekem,akkor nulla,sőt mínusz.
2021. márc. 5. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!