Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szereznek átlagos srácok szép barátnőt?
Igen itt az a helyzet, hogy nem fogalmaztam igazán jól. A szitu amire gondolok, most csak példaként a következő:
Adott egy olyan lány aki után 10ből 8 pasi tuti megfordul az utcán, hogy "wow" És ha látok egy ilyen lányt egy átlagos sráccal, akinek feltehetőleg nincs túl sok pénze, és amúgy nem is néz ki valami jól, meglepődöm. Előítélet? Lehet... Talán a saját társkeresési problémáim miatt. Természetesen nem minden nő golddigger és van aki dolgozik, sőt olyan is akinek a belső értékek számítanak a legjobban. Na de utóbbi (ahogy én észrevettem) elég ritka. Ezért merült fel bennem a kérdés.
Amikor látsz egy ilyen jó csajt szerinted nem jól kinéző sráccal, akkor lépj oda és mond azt, hogy "én jobban nézek ki, járunk?". Szerintem tuti siker lesz. :)
Na, akkor csajszi válogathat abból a 2 srácból, aki nem azzal kezdi, hogy jól megbámulja a testét. Gondolom ez nem fordult meg a fejedben.
Hát, szerinted mennyire szeretne majd kapcsolatot létesíteni a sráccal, aki egy darab húsként csak felméri?
Ez kb. olyan mintha úgy lépnél oda hozzá, hogy hajlandó vagy fizetni, ha jár veled.
Úgy, hogy nyilván a fiatal korosztályról beszélünk és 15-25 között gyakorlatilag abba kell komolyabb munkát fektetniük, ha nem akarnak vonzóak lenni. A természet így alkotta meg az embereket (is), a fiatalság különösen a nők esetében önmagában vonzó. Mondhatnám azt is, hogy a női fiatalság értékesebb a férfi fiatalságnál és ez is hozzájárul, hogy a nők általánosságban 5-15 évvel korábbi életszakaszban érik el a csúcsformájukat, mint a férfiak.
Tehát azok a gyönyörű lányok valójában átlagosak, csupán a fiatalság adta plusz teszi őket "jobbá", mint a velük levő átlagos srácot.
De ezek csak a külsőségek. Azt nem tudod megállapítani, hogy ezeknek a pároknak a tagjai milyen természetűek, azt sem, hogy a lányok mit látnak vonzónak abban a pasiban (pasiként jó esetben eleve nem találsz vonzónak egy másik pasit) és azt sem tudod, hogy annak az adott lánynak milyen értékek a fontosak egy férfiban, ami esetleg abban a pasiban megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!