Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődtél bele abba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődtél bele abba, hogy sohasem fog egy nő sem szeretni?

Figyelt kérdés
Női rokonok nem számítanak, még mielőtt valaki szőrszálat akarna hasogatni.
2024. júl. 5. 00:09
 61/94 anonim ***** válasza:
40f incel maláj nőknek mutogatja mennyit kapott PFen.
2024. júl. 5. 10:41
 62/94 anonim ***** válasza:

Nem értem ezeket az inceles dolgokat amúgy. Nálam rondább ember nincsen, kb. a trashvideósok szintjén áll a külsőm (kövérebben), ha pedig épp lefogyok, akkor konkrétan élére állított háromszög alakú arcom van, ami szintén nem szép. Plusz nagy orr, kis szemek, cápafogak stb.

Mégis volt életemben 3 randim, amiből kettő kapcsolatféleséggel zárult. Volt lehetőségem szexuális élményekre is, nem fizetős, nem leitatott, nem suttyó-proli nővel.

Ha nagyon törekednék rá, talán most is összehozhatnék valamit, persze kicsit fogyni kellene hozzá, meg ruhákat újítani, de összejönne, ha több nem is, szex biztosan. (Csak erre én ténylegesen nem vágyom, tudom ez incel-szemmel kb. nem lehetséges, de ez van akkor, ha autoszexuális vagy és hidegen hagy a másokkal való testi kontaktus, és maximum kellékek lehetnének az önkielégítéshez).

Érzelmi kapcsolatra vágynék (különösen olyannal, aki szintén autoszexuális vagy aszexuális), de az pont azért nem lehetséges, mert ahhoz, hogy összehozhatnék valami kapcsolatféleséget, szinte végig hazudozni kell, trükközni, manipulálni amiben elég jó vagyok, de X idő után úgyis belefáradok vagy rájön a másik, hogy ez csak színjátszás (exeim is mind rájöttek). Tudom mit kell hazudni, még az állásinterjúim is mind sikeresek, ha azt akarom, hogy felvegyenek, olyan jól hazudozok.

Pontosabban nem is hazudozok, hanem csak megfelelési kényszerem van és emiatt úgy érzem, muszáj, hogy sikeres legyen, amit csinálok, csak így meg nem lehet "rendes" kapcsolatot találni.

Erre is van valami szó? Pszichocel, vagy liecel vagy ilyesmi?

2024. júl. 5. 10:46
 63/94 anonim ***** válasza:
33%

62-es sima incel vagy nem kell ez az autoszexuális baromkodás.

Legalább önmagadnak ne hazudozzál már.

38F incel

2024. júl. 5. 10:50
 64/94 anonim ***** válasza:

"szex biztosan"

Szexkapcsolatot nehezebb osszehozni, mint parkapcsolatot. Az inkabb mar a Chad-ek terepe......

40F incel

2024. júl. 5. 10:52
 65/94 anonim ***** válasza:
62-es: Mindenre van már megfelelő szó, a lényeg, hogy az incelek ezzel saját magukat tudják nyugtatni. Önbizalomhiányos, nyafogós, lelkileg meggyötört férfiak, akik azt hiszik, csak azért nem kellenek a normális nőknek, mert rondák. Holott ha modell alkatúak lennének, de ugyanez a depressziós belső párosulna hozzá, ugyanúgy nem kellenének senkinek, csak ők ezt képtelenek felfogni.
2024. júl. 5. 10:52
 66/94 anonim ***** válasza:

"Szexkapcsolatot nehezebb osszehozni, mint parkapcsolatot. "

Tévedés, pont fordítva van.

2024. júl. 5. 10:53
 67/94 anonim ***** válasza:

65-ös persze ha milliárdos lennék se kellenék senkinek tudom, haha. Nem , az áldott jószívű nők mindenkinek IS adnak esélyt tudjuk. Legalább egy anonim fórumon nem kéne felszopkodni a nőknek hogy ők mekkora faszacsávók. A nők irreális elvárásai miatt manapság 10-ből 8 pasi labdába se rúg.

38F incel

2024. júl. 5. 10:54
 68/94 A kérdező kommentje:
Hát az incel azt jelenti, hogy kényszerűen cölibátusban él, de vajon recskáztok? Mert a cölibátus tiltja az önkielégítést is, szóval már maga a fogalom egy baromság. Abban meg biztos vagyok, hogy éjjel-nappal hokiztok, mintha nem lenne holnap.
2024. júl. 5. 11:02
 69/94 anonim ***** válasza:

67-es, nem érted a lényeget. Ha gazdag lennél, persze hogy kellenél sok nőnek. De én most pont azokról a nőkről beszélek, akik normális felfogásúak és nem a pénzre hajtanak. Akikkel egy igazi párkapcsolatot lehet kialakítani. Akiknek helyén van az érzelmi intelligenciájuk. Hidd el, az aranyásóknak nagyon nincs helyén az önértékelésük és az érzelmi intelligenciájuk, ezáltal normális kapcsolatot se lehet velük kialakítani.

Hiába vagy gazdag, egy normális felfogású nőnek akkor sem fogsz kelleni.

2024. júl. 5. 11:04
 70/94 anonim ***** válasza:

65.

Én ezt pontosan tudom, lehet ezért nem is vagyok "a bandájukban", én tudom, hogyha jól néznék ki, akkor sem lennék képes az őszinte kommunikációra (ezt gyerekkoromban kiverték belőlem a szüleim), meg akkor is depressziós lennék és kizárólag a saját élvezeteim érdekelnének, meg a saját véleményem minden témában.

És ténylegesen most is van olyan, aki felajánlotta ennek lehetőségét, hogy lehessen testiség, de én erre nem vágyom. Kicsit sem. Mivel kb. a barátomnak tekintem, kivételesen őszintén meg is mondtam, hogy miért nem. És pont ezért fontos nekem a vele való kapcsolatom. "Párkapcsolatban" nem tudnék őszinte lenni, egy percig se.

Ha akarsz, tarthatsz incelnek, de tőlem sosem fogsz ilyet olvasni itt, mint amiket itt páran irkálnak, hogy ilyen-olyan pill, cel, meg egyéb marhaságok. Írok én másféle őrültségeket, de azok legalább egyediek úgy nagyjából. Inkább őrültnek tekintem magam, mint incelnek.

2024. júl. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!