Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődtél bele abba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődtél bele abba, hogy sohasem fog egy nő sem szeretni?

Figyelt kérdés
Női rokonok nem számítanak, még mielőtt valaki szőrszálat akarna hasogatni.
2024. júl. 5. 00:09
 31/94 anonim ***** válasza:
61%

"Mert elb...sztad"

Nem basztam el, nem tetszettem neki kulsore.

40F incel

2024. júl. 5. 09:20
 32/94 anonim ***** válasza:
54%

30-as : semmilyen eszméről nincsen szó.

Egyszerűen a nők manapság nem adnak esélyt az "átlag" pasiknak. Ún. "situationship"-ek vannak, nincsenek igazi klasszik párkapcsolatok már.

2024. júl. 5. 09:21
 33/94 anonim ***** válasza:
58%
40fincel Vince maláj tigris a múltkor azt fejtegette hogy ő nem fog sportolni mert izomláza lett tőle és ő "nem fog fájdalomcsillapítón élni"
 34/94 anonim ***** válasza:

29-es: Ahha, vagyis nem fogadom el a valóságot magam körül, de mégis sikerül randiznom. Persze, ez tök logikus :D. Figyi, én se vagyok egy matyó hímzés, és nem is azt mondom, hogy minden nap randizok. De azért havi 1-2 össze szokott jönni, aztán ha az illetővel egy hullámhosszon vagyunk, akkor heti több is. Én csak arra próbálom felhívni a figyelmed kedves incel úr, hogy amíg a hozzáállásodon nem változtatsz, az életedben sem lesz változás. Ha neked ez így jó, akkor persze csináld, szíved joga. Csak akkor ne itt nyafogjatok, fogadjátok el, hogy ez van, ti választottátok ezt az utat.

Ez nagyon menőn hangzik, hogy ilyen BLUEPILLED és BLACKPILLED fogalmakat aggatsz egyes dolgokra, csak teljesen felesleges :D.

35/94 anonim ***** válasza:
Súlyos internet függőségben szenvedtek
2024. júl. 5. 09:22
 36/94 anonim ***** válasza:

35.

Veled együtt.

2024. júl. 5. 09:24
 37/94 anonim ***** válasza:

"Figyi, én se vagyok egy matyó hímzés"

Hanyast kapsz PF-en? :)

40F incel

2024. júl. 5. 09:30
 38/94 anonim ***** válasza:

"Hanyast kapsz PF-en?"

Az mi? :D

2024. júl. 5. 09:35
 39/94 anonim ***** válasza:

Az miiiiiiii?

[link]

40F incel

2024. júl. 5. 09:36
 40/94 anonim ***** válasza:

39.

Azt azért remélem "vágod", hogy ez az oldal kb. a trollok melegágya, akik direkt gúnyolódni, gonoszkodni, lehúzni járnak fel.

2024. júl. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!