Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődtél bele abba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődtél bele abba, hogy sohasem fog egy nő sem szeretni?

Figyelt kérdés
Női rokonok nem számítanak, még mielőtt valaki szőrszálat akarna hasogatni.
2024. júl. 5. 00:09
 51/94 anonim ***** válasza:
Hát ti nagyon betegek vagytok, hogy így behatároltok mindent ilyen hülye meghatározásokkal :D. Nem egy algoritmustól fogom függővé tenni, hogy hogyan nézek ki. Ugyanis nem minden a kinézet. Nézzetek már körül, nyissátok ki a szemeteket. Van olyan pasi, aki ledumálja a bugyit a csajokról és emellett semmi extra nincs a pasiban. Vagy ti ezeket direkt nem akarjátok észrevenni? Persze, számít a külső, de nem csak az. És igenis, egy jó dumálva, stílussal, határozott fellépéssel van esély.
2024. júl. 5. 10:02
 52/94 anonim ***** válasza:

49-es: nem , akikről te beszélsz egy spéci típusú incel csoport, ők az ún. "oldcelek" ( aki nem tud angolul annak mondom az "old" öreget jelent ).

Vannak gymcelek, akik járnak gyúrni ( én is ilyen vagyok de mivel a GYK-n még magyarul se tudnak ezért incelként írom alá mindig ). Vannak shortcelek, akik alacsonyak, baldcelek akik kopaszak, vannak tallcelek akik magasak, vannak volcelek akik választják ezt az életmódot, vannak blackcel-ek ( ha feketék ) stb. stb....

2024. júl. 5. 10:07
 53/94 anonim ***** válasza:
Nah, most vált számomra világossá, hogy az 52-es trollkodik :D:D:D.
2024. júl. 5. 10:08
 54/94 anonim ***** válasza:
8%

51-es te még a télapóban is hiszel?

Ezen a GYK-n akkorákat tudok röhögni amikor jönnek ezekkel a sztorikkal azokról a srácokról akik a "dumájukkal" ledumálják a csajokról a bugyit és semmi "extra" nincs bennük.

Aztán ha a részleteket is kifejtenéd kiderülne hogy fizikus, orvos, programozó, havi 1-2 millát keres, menő autója van, magas, vagy izmos, jóvágású, vagy gazdag, vagy ilyen meg olyan....de persze te csak a "dumája" miatt hiszed hogy sikere volt...kit akarsz etetni a hülyeségeiddel?

38F incel

2024. júl. 5. 10:08
 55/94 anonim ***** válasza:
40%

"Elképzelem, hogy randizgatsz egy nővel, a nő azt mondja, nincs meg a kémia, te meg visszareagálsz rá: "Hidd el, hogy megvan a kémia, hisz PF-en 8-as értékelést kaptam"

Fogjátok már fel higagyúak!!

Egy bizonyos kinézet alatt férfiként NINCS randi, NINCS hasonló sem. Látszik mennyire nem érted a valóságot. Pfen 4 alatt pl. már nem érdemes nőkben gondolkodni, hacsak nem tudod ezt feljebb tornászni. De azt is csak korlátozottan lehet

2024. júl. 5. 10:10
 56/94 anonim ***** válasza:
54-es, hiszek a télapóban, mivel létezik :D. Azért kíváncsi lennék, hogy te mennyire vagy sportos, mit dolgozol, mik a hobbijaid, stb. Utána térjünk vissza a kérdésre.
2024. júl. 5. 10:11
 57/94 anonim ***** válasza:
66%
55-ös: Ahha, szóval egy algoritmus eldönti, hogy én PF 4 vagy az alatti vagyok és hogy az alatt már nincs randi. Szuper. Ehhez csak gratulálni tudok. Ti tényleg megérdemlitek a magányt.
2024. júl. 5. 10:13
 58/94 anonim ***** válasza:

52.

Lenyűgöz, hogy már minden szarhoz van "cel" végződésű angol szó. Deprescel nincs a depressziósokra? Vagy "auticel" az autistákra? Trollcel is van?

És mit jelent a Duracel?

2024. júl. 5. 10:19
 59/94 anonim ***** válasza:
45%

"Van olyan pasi, aki ledumálja a bugyit a csajokról és emellett semmi extra nincs a pasiban. Vagy ti ezeket direkt nem akarjátok észrevenni?"

Ezek extrem peldak. Nem allitjuk, hogy nincs ilyen, de a kivetel erositi a szabalyt, nem alkotja.

"Egy bizonyos kinézet alatt férfiként NINCS randi, NINCS hasonló sem"

De van, csak friendzone-ba leszel baszva.

40F incel

2024. júl. 5. 10:20
 60/94 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem én se vagyok egy nagy szám, de ettől még igyekszem adni magamra, sportolok, hogy ha már az arcomon nem tudok változtatni, akkor legalább a test legyen előnyös, az is sokat tud dobni a össz kinézeten. Mellé kis borosta, stb., igyekszem mindig elengedni magam és jókedvű lenni, hogy inkább ezt érezzék. Senki sem akar egy megkeseredett, depressziós emberrel ismerkedni. És így azért volt már, hogy összejött kapcsolat, de ha az nem, akkor szex. Nem minden héten, de azért elvétve akad. Szerintem valamit rosszul csináltok.
2024. júl. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!