Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy a férfiak 30 - 40 százaléka teljesen láthatatlanok a nők számára?
Igen, mert a nők csak a manit és a kiállást nézik. A belsőt nem, holott sok nő pont erről ugat, hogy: "Nekem a belső a fontos".
Ki érti ezt?
Statisztikák alapján a nők szerint a férfiak 80%-a átlag alatti... abszurd az egész.
Szóval ha férfiként te tükörbe nézel és mondjuk átlagosnak gondolod magad, olyan 5/10-nek, akkor abból nyugodtan vonj le még 2 pontot minimum és megkapod azt, hogy egy átlagos nő hogyan fog téged látni.
"Szóval ha férfiként te tükörbe nézel és mondjuk átlagosnak gondolod magad, olyan 5/10-nek, akkor abból nyugodtan vonj le még 2 pontot minimum és megkapod azt, hogy egy átlagos nő hogyan fog téged látni."
Pont így jártam én is. Photofeeleren meg is kaptam a 3-at, pedig ugye semmiféle baj nem volt velem. Akkor értettem meg hogy a nőknek sokkal több kell
"És még a férfiak panaszkodnak..."
Persze hiszen nekünk van rá okunk is. Nektek meg semmi.
Valójában 40 alatt még bőven van rátok kereslet bármire, 40 fölött szexre akármikor jóképűekkel is.
Kinézetre pedig akár kövér akár sovány hatalmas a kereslet, rengeteg hájfétises igénytelen férfi van, tapasztaltam.
Arcra meg annyi hogy ne legyetek a legcsúnyább 10%, brutális elvárás ugye?
Férfiaknál ez a szám 80% bocs
Én is ilyen láthatatlan pasi lennék...
Semmi bajom a nőkkel, meg a visszajelzések alapján nekik sincs velem, kedvesek velem, el tudok velük beszélgetni, nem kerülnek el stb. De nem sikerül szintet lépnem egyiküknél sem valahogy úgy érzem hiányzik nekik valami plusz. Szinte teljesen biztos vagyok abban hogy a külső az, ami gátat szab ennek. A nők olyan férfit keresnek, akivel jó megjelenni, mint egy szép ruha amit felvesz, na olyan neki a férfi is, én meg nem vagyok annyira jó megjelenésű és ezért maradhatok láthatatlan.
"Valójában 40 alatt még bőven van rátok kereslet bármire, 40 fölött szexre akármikor jóképűekkel is.
Kinézetre pedig akár kövér akár sovány hatalmas a kereslet, rengeteg hájfétises igénytelen férfi van, tapasztaltam.
Arcra meg annyi hogy ne legyetek a legcsúnyább 10%, brutális elvárás ugye?"
Ahogy te azt elképzeled. A valóság más.
Engem soha le sem szartak. Nem jóképűek sem, nemhogy jóképűek. Most 33 vagyok, de így volt huszonévesen is, tiniként is. Hiába voltam és vagyok vékony, az úgy nem jó, hogy nincs hozzá mellem meg fenekem. Arcra nem tudom, melyik az a szint, ami már a legcsúnyább 10%-ba sorolható, de nem is kell abba beletartozni, elég, ha nem olyan szép, mint akikre instán meg itt-ott megy a nyálcsorgatás, már láthatatlan.
Ha mindent egybeveszünk - nem tökéletes alkat és arc, nem talpig smink, belőtt frizura, extra nőies és szexi öltözködési stílus stb. - ez is simán megvan 80%, bocs. Pont ugyanolyan jogos mindkét nem részéről a panaszkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!