Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova az istenbe változtassam meg fejlesszem magam, hogy legyen már végre valakim?
Nagyon kezd már szakadni a cérna.
Legyek kommunikatívabb, legyek szórakoztató, legyek "jó fej". Mind ilyen normatív, semmitmondó lózung, ami már a könyökömön jön ki. Odafordulok az emberekhez, beszélgetek velük, mégis mi kell még? Hova feszüljek meg? Persze ha nagyon akarom, az görcsös, de ha meg nem akarom akkor meg levegőnek néznek.
Ha nem önmagamat adom, az fals; ha önmagamat adom, az meg nem elfogadható. Semmi nem jó, két szék közé meg a földre kerülök, és persze mindig én vagyok a hibás. Ezerszer nekifutottam, és mindig ugyanaz lett a vége. Nem hagytak szóhoz jutni, legfeljebb csak megtűrtek. Valahogy mindenki "jobb" volt, meg "okosabb".
Mostanra lett egy baráti társaságom, de azon keresztül meg nem tudok barátnőt szerezni. Meddő, unalmas küzdelem ez, és legszívesebben már a hídról ugranék, ha nem lennék ennyire gyáva.
Még valami:
Jó, ha vannak céljaid. Nem tudom, hol tartasz az életben, de ha akarsz lenni valaki, és teszel érte, az is előny. Az, ha valaki pl. egy gyárban dolgozik összeszerelőként, és beletörődött, szerintem nem vonzó. Habár egy ugyanolyan csajnak talán jó lehet. Végülis a hasonló a hasonlót vonzza.
"Nem hagytak szóhoz jutni, legfeljebb csak megtűrtek. Valahogy mindenki "jobb" volt, meg "okosabb" - Nem jó helyen, nem a megfelelő emberek között voltál.
Most már jó lesz, ha kellemes baráti társaságban vagy.
Ahhoz, hogy a szellemed acélossá edzd, magány, fájdalom és kitartás kell. Ez azzal jár, hogy a baráti társaságot kicsit hanyagolni kellene, amúgy is neked jelen pillanatban kérdező ritka tré baráti köröd van, ez nem barátság.
Másodszor, magány kell, ásnod kell magadba, le egészen ahol már nem találsz semmit, ez eléggé fájdalmas és unalmas dolog, de muszáj, elengedhetetlen, hogy felfedezd magad, lemondásokkal és rengeteg fájdalommal jár ez. Megkell ismerned önmagad legrosszabb és legkétségbeesettebb részét. Van mikor a különböző függőségek is befigyelnek már ilyenkor, alkohol, drog, gyógyszerek, de ez normális, ennek ez a folyamata ha kicsit kicsúszik a dolog.
Én is így kezdtem, igaz, már a harmadik "merülésen" vagyok túl, de már nem ingat annyira meg a magány, és nincs semmi probléma az én mércémhez viszonyítva.
Ezekalatt a magányos évek alatt, sikerült 1-2 barátot találnom, de őket is ignoráltam, hanyagoltam, elmerültem magamban.
Néha 1-2 szép punci megingat azért, de mindig visszajövök a realitás talajára.
Sokat vesztettem önmagam megismerése alatt, rengeteg mindent, de szereztem 1-2 jó dolgot is. Pl kialakult nálam egy stílus, ami főként a benső lényem mivoltja épít fel, amilyen valójában vagyok, már nem játszom meg magam, nem kellenek szerepek, nincs szükségem morzsákra, barátokra, barátnőkre.
Néha összejön 1-2 beszélgetőtárs és megjegyzik, hogy eléggé érdekes lelkületem van, és szeretnének jobban megismerni, de elé megyek a dolgoknak és én zárom le a beszélgetést. Legyen az elő, vagy online.
Lehet tudnék már barátnőt szerezni, de feleslegesnek tartom már. Értelmetlen, felesleges idő és energia pazarlás nőre időt és energiát és érzelmet pazarolni.
A lényeg abban van, hogy nővé kell válnod fejedben, ugyanúgy kell a nőre nézz, mint ahogy egy nő néz egy férfira, egy nő mindig csak az adott pillanatban látja a férfit, a másik pillanatban már más férfit lát, tehát a nők gondolkodása az állanadósság ellentéte, mindig csak 1 percben élnek, és a következő percben már más pasi után hódolnak.
Szóval egy olyan dolgot akarsz létrehozni, aminek a vége előbb utóbb a szakítás, szakítás azért, mert úgysem fog tudni a nő hűséges lenni, mert genetikailag hűtlenek. Egy nőben csakis kizárólag a testet szabad nézni, mert nincs benső értékük, nincs tartásuk, nincs semmilyük, csak az egojuk, 211 férfi együttes ostromlása sem elég ahhoz, hogy egy nő egoját kitudják tölteni. És ez mindig így volt, van és lesz is.
Túl nagy elvárásokat állítottál, értem, hogy jobb lenne ha lenne melletted valaki, meg beleverni a fszod abba a puha, meleg, nedves és szűk pinába, de max ennyi amit egy nő adni tud, szellemileg, lelkileg, érzelmileg, nevezzük bárhogy, semmivel sem lennél több ha lenne egy párkapcsolatod. A nő építeni nem tud, csak rombolni, most mennyivel lenne jobb, ha azzal jönnél ide, hogy megcsalt a nőd, mert minden nő hűtlen, aki azt állítja, hogy ő hűséges az a saját pofájába hazudik.
Szóval semmit sem vesztettél eddig, csak nyertél, eddig nem csinált ki nő, nem vert át, nem csalt meg, nem semmizett ki, nem hazudott...
Én pl cserélnék veled, volt már egy pár párkapcsolatom, de bár ne lettek volna.
Szóval dolgozz magadon, és a nőkben csakis kizárólag egy szexuális segédeszközt láss, soha ne ringasd magad abba, hogy egy nő boldoggá tudna tenni, mert nem fog tudni. A nő csak egy punci, két mell, meg egy száj, meg egy segglyuk, ha engedi oda, semmi több. F
23-as nálam kevesebben kritikusak az emberekkel de még te is túlteszel rajtam. Azért nem minden nő ekkora szemétláda ahogy leírtad. De nyilván azok akik nem azok azok nincsenek a piacon.
ÉN pl. a visszafogott nőkre "vadászok" ( értsd: elmegyek társkereső rendezvényekre ahol vannak ilyen egyedek ), de sajnos ezek vagy:
1) Igénytelenek
2) Kövérek
3) Túlképzettek ( amivel nem lenne baj ), és emiatt csak phD-ssal kavarnak
4) Gazdagok amiért nem rúghatsz labdába náluk
5) Gyerekük van
Nagyon kevés az aki valóban PÁRKAPCSOLAT materiál. De vannak csak kicsit szerencsétlenek, ugyanúgy mint az incelek.
38F incel
Igazából feltétlen szüksége van egy rendes férfinak egy nő szerelmére az életben, ami sokmindent meg tud változtatni.
Például azt hogy végre ne vágyja annyira a nőket mint azelőtt, ez nagyon fontos dolog.
Csak azután tudsz férfiként önmagadra koncentràlni hogy megtapasztaltad a nőkkel való szerelmi viszonyt. Ha ez hianyzik beleragad az ember egy olyan állapotba ahol nincs motiváció az életben bármire is.
Ha megadatik akkor viszont már képes vagy lazábban szemlélni a dolgokat és jobban magadra tudsz koncentrálni (a nők helyett)
Amúgy a nők is nagyon csípik ha csak egy darab puncit látsz bennük és semmi extrát, ez a hozzáállás szintén tapasztalat révén érhető el és nagyon hasznos egy férfinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!