Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova az istenbe változtassam meg fejlesszem magam, hogy legyen már végre valakim?
Nagyon kezd már szakadni a cérna.
Legyek kommunikatívabb, legyek szórakoztató, legyek "jó fej". Mind ilyen normatív, semmitmondó lózung, ami már a könyökömön jön ki. Odafordulok az emberekhez, beszélgetek velük, mégis mi kell még? Hova feszüljek meg? Persze ha nagyon akarom, az görcsös, de ha meg nem akarom akkor meg levegőnek néznek.
Ha nem önmagamat adom, az fals; ha önmagamat adom, az meg nem elfogadható. Semmi nem jó, két szék közé meg a földre kerülök, és persze mindig én vagyok a hibás. Ezerszer nekifutottam, és mindig ugyanaz lett a vége. Nem hagytak szóhoz jutni, legfeljebb csak megtűrtek. Valahogy mindenki "jobb" volt, meg "okosabb".
Mostanra lett egy baráti társaságom, de azon keresztül meg nem tudok barátnőt szerezni. Meddő, unalmas küzdelem ez, és legszívesebben már a hídról ugranék, ha nem lennék ennyire gyáva.
Nem akarlak megsérteni, de incelként egészséges lelkületről beszélni szerintem eléggé abszurd a te esetedben. Én a 30-as éveimben járok, és egyáltalán nem zabar, ha 10 évvel fiatalabb huszonéves barátnőm van, már csak azért sem, mert fiatalos vagyok. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Ha valaki elmúlt 18 éves, az felnőttnek számít.
Sőt: ha egy 50-es együtt van egy 25 évessel, abban sem látok gondot. Biológiai szempontból teljesen érthető a dolog, hiszen ha öregségére még hátra akar hagyni egy utódot, akkor nem egy vele korabeli nővel kell próbálkoznia, hanem egy fiatalabb nővel. 50 éves nő már nem fog neki szülni, de talám egy 40-es sem.
11-es jó tudni hogy ennyire ismersz. Szerintem meg egyáltalán nem úgyhogy ahelyett hogy felettem ítélkezel, inkább döngessed a 20-30 évvel fiatalabb lányod korabeli csajokat.
38f incel
Üdv a klubban, testvér. 🤝
Ilyen ez, amikor már az ember feje kicsit túltelítődik. Bármi is történjék, hagyd a hídat, az esély mindig ott van, hogy lesz egyszer egy nőd (aki kihasznál, hazudik, megcsal, lehúz, kicsinál) és boldog leszel. 1% esély mindig van erre.
Szerintem kicsit hagyd a nő szerzés, foglald le magad valamivel, edz, keress hobbit, nyugodj le, lehet jót tenne ha íratnál fel magadnak nyugtatót, tudom ez már a lejtő, de sokat segít amikor rád tör a krízishelyzet.
Nem tudom mit mondhatnék, én is bírom még, nem adom fel.
Próbáld meg a jellemed, személyiséged fejleszteni könyvekkel, filmekkel, különböző dolgokkal. Az edzés is jó lehet, bár szerintem felesleges, mert ha nem kétezres születésű csúcsgenetikás vagy, akkor felesleges az edzés, de hátha leköt.
Szerintem ilyenkor a szellemet kell nagyon acélosra edzeni, hogy ne járjanak ilyenek a fejedben. F
"Szerintem ilyenkor a szellemet kell nagyon acélosra edzeni, hogy ne járjanak ilyenek a fejedben. F"
Egy idő után ezt marah nehéz. Főleg ha az ember, pl. mint én alapól sokat jár társaságban és viszonylag nagy a haveri, baráti köre. A legrosszabb érzés amikor körülötted mindenki fejlődik, sikeres lesz ez a téren is, te viszont egyhelyben toporogsz évek óta. Előbb utóbb ebbe beleőrül az ember.
#16: igen, a csajozáshoz elsősorban személyiség kell. Kell valami "extra", amit fel tudsz mutatni, valahogy ki kell tűnni.
Ez van.
16-os sajnos azt Te csak hiszed hogy jobb egzisztenciád volt. Ami elég volt a nőknek Covid előtt, az már Covid óta elinfálódott.
Covid előtt egy 2 szobás panellal, átlag fizetéssel, átlag, sportos pesti srácként simán lehetett volna barátnőm. Aztán 35-ön túl covid után már senkit nem érdekel az "átlag" szint.
Ahhoz hogy mindenki utolérje magát már bőven átlagon felül kell teljesíteni pénzben, külsőben mindenben. Eszméletlen verseny van a potens nők és férfiak irányába. A nőknek egy fokkal rosszabb mert 30 felett elkezdenek deflálódni, míg a férfiak még 40-45-ig simán fejlődni tudnak.
Versenyezni kell sajnos.
38F incel
"11-es jó tudni hogy ennyire ismersz."
Téged ugyan nem ismerlek, de annyit tudok, hogy az incel nem egészséges lelkületű pasi. Ha tehát te őket képviseled, akkor bizony felmerül bennem, hogy te milyen ember lehetsz. Bár őszintén szólva nem érdekel.
Az egy dolog, hogy valakinek nem megy az ismerkedés, (volt, mikor éveken át nő nélkül voltam) és az megint egy masik dolog, hogy valaki incelnek áll. Hiszem, hogy az incel közösség nem egészséges lelkületű pasikból áll.
De nézzük csak meg kicsit jobban:
"Számos incel közösséget neheztelés, önsajnálat, rasszizmus, nőgyűlölet, mizantrópia és nárcizmus jellemez.[19][37][38][47][14] A megbeszélések gyakran arról a meggyőződésről szólnak, hogy a férfiaknak joguk van a szexre; egyéb gyakori témák a tétlenség, a magány, a boldogtalanság, az öngyilkosság, a szexuális helyettesítők és a prostituáltak, valamint különféle tulajdonságok, amelyek véleményük szerint növelik az ember partnerként való kívánságát, mint például a jövedelem vagy a személyiség.[6][36][52] A feminizmus és a női jogok ellenzése mindennapos, és egyes plakátok a nők felszabadulását okolják azért, mert nem tudnak partnert találni.[53] Egyes hitvallók úgy vélik, hogy volt egy aranykor, amikor a párok korán házasodtak, szigorúan monogámok voltak, és betartották a hagyományos nemi szerepeket. Úgy vélik, hogy ebben az időben a külsőnek kevésbé volt szerepe a romantikus párkapcsolatokban, és a nők a férfiak szexre való "jogosultságát" soha nem tagadták meg.[20][54] Míg a hitvallók gyakran nem értenek egyet pontosan abban az időszakban, amikor ez az aranykor beköszöntött, egyetértenek abban, hogy a feminizmus, a szexuális forradalom, a nők felszabadulása és a technológiai fejlődés fokozatosan elpusztította.[54] Antiszemita hiedelmek rendszeresen megtalálhatók az inceli fórumokon is, egyes plakátok odáig mennek, hogy a feminizmus térnyerését a zsidók által a nyugati világ meggyengítéséért kitalált cselekménynek tulajdonítják.[20][33]"
De a helyzet durvább:
"Legalább hat tömeggyilkosságot, összesen 44 halálesetet követtek el 2014 óta olyan férfiak, akik vagy magukat incelként azonosították, vagy akik magán írásaikban vagy internetes posztjaikban megemlítették az incellel kapcsolatos neveket és írásokat. A média és a kutatók bírálták az incel közösségeket, hogy nőgyűlölőek, erőszakra ösztönznek, szélsőséges nézeteket terjesztenek és tagjaikat radikalizálják.[2][20][24][25] 2018-tól kezdődően az incel ideológiát egyre inkább terrorfenyegetettségnek nevezik, és a kanadai Torontóban egy 2020. februári támadás lett az állítólag az incellel összefüggő erőszak első olyan esete, amely ellen terrorcselekményként indult eljárás.[20][26][27][28]"
Forrás: [link]
Szóval nem, ezek nem egészséges emberek.
"inkább döngessed a 20-30 évvel fiatalabb lányod korabeli csajokat"
Az megvan, hogy a 30-as éveimben járok? 😅
Nem foglalkozok nálam 20-30 évvel fitalabb lányokkal, akik 2024-ben gyerekeknek számítanak.
Felnőttkorú nőkre bukom.
Esetedben egyébként érthetetlen, hogy neked már a 10 év korkülönbség is sok. Van egy olyan gondolatom, hogy ha lenne/lesz lehetőséged egy nálad 10 évbel fiatalabb, vagyis 29 éves nővel randizni, bizony nem utasítanád vissza. Na, de te tudod.
Kérdezőnek:
Nem akarom megmondani neked a tutit, mert abszolút nem ismerlek, így nem tudok neked személyre szóló tanácsot adni.
Szóval általános tippek: a nőknél a magabiztosság, a humor, a figyelem igen fontos. Hozd ki a külsődből is a legjobbat: öltözködj divatosan stb.
Fejleszd a szociális készségeidet.
Ha nem haladsz, javaslom egy jó szakember pszichológus (vagy pszichiáter) segítségét kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!