Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova az istenbe változtassam meg fejlesszem magam, hogy legyen már végre valakim?
Nagyon kezd már szakadni a cérna.
Legyek kommunikatívabb, legyek szórakoztató, legyek "jó fej". Mind ilyen normatív, semmitmondó lózung, ami már a könyökömön jön ki. Odafordulok az emberekhez, beszélgetek velük, mégis mi kell még? Hova feszüljek meg? Persze ha nagyon akarom, az görcsös, de ha meg nem akarom akkor meg levegőnek néznek.
Ha nem önmagamat adom, az fals; ha önmagamat adom, az meg nem elfogadható. Semmi nem jó, két szék közé meg a földre kerülök, és persze mindig én vagyok a hibás. Ezerszer nekifutottam, és mindig ugyanaz lett a vége. Nem hagytak szóhoz jutni, legfeljebb csak megtűrtek. Valahogy mindenki "jobb" volt, meg "okosabb".
Mostanra lett egy baráti társaságom, de azon keresztül meg nem tudok barátnőt szerezni. Meddő, unalmas küzdelem ez, és legszívesebben már a hídról ugranék, ha nem lennék ennyire gyáva.
Kérdező abszolút megértem a helyzeted.
Sajnos a nők elvárásai ( még ha nem is vallják be ): irreálisan magasak lettek. Amióta képzettek, anyagilag rendben vannak, szinte FÉRFIKÉNT léteznek azóta totálisan elszállt a velük a ló. Egyszerűen továbbra is APAfigurát keresnek és ez a baj. Ezért van annyi nő 10-15-20-25 évvel idősebb férfival, sőt van hogy ennél is többel.
Egyedül a gyakorin fogod olvasni hogy 5-10 év korkülönbség a férfi javára az sok, míg kint az utcán fiatal lányok, fiatal nők vannak 15-20 évvel idősebb pasikkal, nyilván a pénz miatt.
Emiatt két megoldás van: vagy iszonyat gazdaggá válsz, vagy leugrasz a hídról.
Sajnos én sem látok kiutat. Elveszett generáció vagyunk.
38F incel
Hát azért nem mindegy milyen állapotban vagy:
Volt már egyáltalán valakid, vagy soha nem volt még barátnőd, nem is csókolóztál?
Elmúltál már 30?
#5: Elmúltam 30.
Volt már barátnőm egyszer, csókolóztam, szexig sajnos párkapscolatban még nem jutottam el, és csak fizetősnél voltam eddig.
Van abban balami, amit mondasz. A legutóbbi barátnőm és köztem elég nagy volt a korkülönbség. 😅
Az azelőtti csajom meg egy apja korabeli manusnak volt a szeretője.
Szal ja, lehet, hogy a csajok (vagy legalábbis egy része) tényleg apát keres.
Volt is egy munkatársam, aki ilyen apatípusú pasi volt, ő úgy csajozott, hogy mondta a csajoknak, hogy "gyere apuhoz." :)
Szal na, én magam sem gondolkoztam el még ezen.
Az mindenesetre biztos, hogy az exbarátnőmnek az apjával nem igazám volt jó a viszony.
Még valami:
Ott viszont már tévedsz, hogy ezek az apát kereső csajok a pénz miatt vannak az idősebb pasikkal. Oké, van, aki igen. De nem mindig.
De velem nem a pénz miatt volt az exem, mert pénzem az nincs. 😅
A másik sem a pénz, hanem a szex miatt volt az apja korabeli pasival.
Igen 8-as de az egészséges lelkületű pasikat meg taszítja a tudat hogy a társuk a gyerekük lehetne.
Nekem már a 10 év korkülönbség is soknak érződik.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!