Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik random ráírnak nőkre social median, ez mennyire hatékony?
Nagy számok törvénye alapján tuti működik, de valaki írhatna tapasztalatból hogy mennyire hatékony a dolog.
Pl. napi 10 nőre írsz, az akkor havi kb. 300, egy év alatt mondjuk kb. 3500 nő átlag.
Ez szép szám, ebből mennyi alkalmi kapcsolat lesz, esetleg hosszútávú mennyi kontaktból jön össze?
Nekem működik. F
Mondjuk nem instakrvákra írok rá, hanem átlagos nőkre.
# 5
kb. milyen a sikerességi százalék, 100 bol mennyi válaszol, abbol mennyi randi lesz, abbol mennyivel lesz szex stb.
7
10/2 válaszol, 10/1 lesz szex.
Szar arány, de a semminél jobb.
Január óta 68 lánynak írtam, 36 Messengeren, 32 Instagramon. Mind átlagos lány, nem többtízezres követőtáborral rendelkező instapītcha.
Az arány: N U L L A, azaz 0 db válasz. Talán 3-4 olvasta el az egyébként nem sablonos, hanem személyre szabott nyitóüzenetem, de semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!