Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megpróbáljam megismerni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam megismerni a korkülönbség ellenére?

Figyelt kérdés
Van egy lány, inkább màr nő aki elkezdett èrdekelni. Kb 4-5 hónapja láttuk egymást az utcán, akkor eléggé megnézett engem. Engem akkor más èrdekelt, így nem próbáltam megismerni. De az utóbbi időben elkezdtem nagyon sokat gondolni rá, és rájöttem hogy mennyire tetszik amúgy. Múlthéten elmentem arra a helyre ahol dolgozik(vendéglàtás), hogy kiderítsem hogy tetszem e neki. És szerintem elég egyértelmű jelet adott, csak én hülye nem reagáltam rá, így nem tudtam elkezdeni megismerni. Legalàbbis akiknek elmondtam mind azt mondták hogy jel volt tőle, és én is úgy érzem kb 90%-ban. szeretnèk visszamenni majd megint és megismerni, persze ha szeretné ő is. de ő kb 27-30 éves lehet, én 21. szerintetek van értelme egyàltalán ekkora korkülönbséggel megismerni? érettebbnek tartom magam a koromnàl külsőre és belsőre is, általában a nálam idősebb nők szoktak megnézni jobban. nemrég tudtam elengedni egy lànyt fél év utàn, de nagyrészt azért mert ő most jobban érdekel. sajnos túl könnyen bele tudok szeretni valakibe aki jó hozzám, utàna meg nehezen engedem el. van értelme megpróbálni megismerni így, főleg ha még nyitott is lenne rà?
2024. jún. 27. 06:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Megakarsz huzni egy milfet? Hajrá 🤣
2024. jún. 27. 06:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld, mit veszíthetsz. Bár azt kombináld bele,hogy ő valószínűleg komoly kapcsolatot szeretne, házasságot, gyereket, pont a kora miatt.
2024. jún. 27. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Csinald fel

Te kapsz egy jo dugast, o kap egy gyereket

Midenki hol jar 🤣

2024. jún. 27. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a célod. Dugás, laza kapcsolat? Persze.

Hosszútávú dolog?

Nekem elég idős lenne.. inkább fiatalabb lányt akarnék. Tőled függ.

2024. jún. 27. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy késő húszas hogy lenne már milf? azt se tudjátok hogy néz ki egy 30 éves nő de már itelkeztek.

Amúgy kérdező próbálkozz be nála, de ha elsőre egyértelműen nem, akkor ne menj bele nagyon, lépj tovább, mert csak leragadsz nála ugyanúgy.

2024. jún. 29. 04:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!