Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, mekkora távolságot tudtok tolerálni ismerkedés során?
De nem is arról beszélünk, hogy konkrétan én lennék nálad, vagy te nálam, hanem a szituációról.
Most nem a randizatós időszakról volt szó, amikor semleges helyen találkozgattok, hanem utána. Viszont most már nem értem. Akivel kapcsolatban lennél, hozzá sose mennél, mert vendégségbe utálsz járni, de ő se mehetne hozzád, mert az a te helyed.
Ha valóban igaz, amit írsz, akkor nekem 45 perc “távkapcsolat” bőven megérné azért, hogy egy úriember legyen mellettem. Nem azon múlik, hogy ki hol lakik, hanem hogy a FÉRFI tud-e nőként bánni a NŐvel, és vica versa. Egy ilyen kapcsolatban kivirul mindkét fél, és egyébként sem kell sülve-főve együtt lenni, egy kis távolság még jót is tesz.
Nekem már csak annyi a kérdésem, hogy egy ilyen lovag hogy-hogy egyedül van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!