Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzditek le a távolságot ismerkedésnél? (komoly, hosszútávú kapcsolat keresése esetén)
Sehogy. Másik országból eleve nem ismerkednék, idegenhez meg pláne nem költöznék ki, ahhoz már több éves ismeretség kell. A távkapcsolatok akkor működnek ha ideiglenes a távolság és MÁR van egy működő kapcsolat. Eleve távkapcsolattal indítva halálra van ítélve a 99%-uk.
Lehet persze utazni, 1-1 dugás kedvéért, de egy komoly kapcsolat azért más.
A távolságot autóval győzöm le általában, tankolni is tudok bele😄.
De megjegyzem, hogy nagyon nagy dolognak kellene történni, hogy kocsikázzak egy nőért 2-300 km-t, nagyon jó csajnak kell lennie minden téren.
48F
Én kötlöztem a férjemhez. Igaz csak 200 km.t. Ő vallalkozó, es itt mar volt kialakult vevőköre. Valoszinuleg, ahol én laktam ott is tudott volna vevőkört kialakitani, de mivel én alkalmazott voltam, így mindegy volt. (Na meg amugy is, csak olyan munkahelyen vagyok hajlando dolgozni , ahol van lehetőség HO.ra)
Nem bánom, hogy én költöztem, itt pest aglonomerációjában sokkal több a lehetőség. Szóval helyzetfüggő szerintem, hogy ki költözik, de alapvetően VALAKINEK mindenkeppen koltoznie kell, hogy müködjön a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!