Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin sikerült valakinek szimpatikus, normális férfit "találnia"?
20 éves csaj vagyok, kissé visszahúzódó, így nem tudom, hogy szoktak mások ismerkedni itt a gyakorin? Mi a tapasztalat?
Írnak privátot? Válaszolnak egyáltalán?
aszongya nőgyűlölő incel.
Hát mi a jóistent lehetne szeretni a lecsúszott, feminista, alaktalan, trampli, ordenáré, nagypofájú nőkön??
Persze, hogy ezeknek a teheneknek minden férfi "incel"
13-as!
De gondolom te is olyan vagy mint az a lányka akivel tavaly ismerkedtem meg itt. Meg volt beszélve a találkozó, de a megbeszélt időpont előtt fél órával írt egy üzenetet, hogy ne haragudjak, de nem tud jönni mert orvoshoz kell mennie csak elfelejtette.
Persze én pontosan tudtam, hogy nem orvoshoz megy, hanem egy másik csávóval találkozik, akit szintén itt szedett össze, csak azt nem tudta a lelkem, hogy én azzal a sráccal szoktam itt beszélgetni.
Amikor szembesítettem a dologgal, akkor közölte, hogy ő megundorodott a férfiaktól, úgyhogy ennyi volt!:)
Szóval álltalában addig vagyunk szimpatikusak, amíg hülyének lehet minket nézni.
Tény, hogy nagyon sokan vannak itt olyanok, akik tele vannak mindenféle lelki problémával- nemtől függetlenül-, így nehéz olyat találni, aki alkalmas párkapcsolatra. Aztán persze vannak kalandorok is, szintén mindkét nemből. :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!